Actorii Ryan Reynolds şi Idris Elba şi cântăreţul hip-hop Drake se numără printre cei mai eleganţi bărbaţi din lume în 2016, potrivit unui top anual întocmit de jurnaliştii revistei GQ, informează contactmusic.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În acest top dedicat celor mai eleganţi bărbaţi din lume în 2016 au mai fost incluşi actorii Tom Hardy şi Eddie Redmayne şi cântăreţii Future, Diplo şi Harry Styles. 

”Fără să fim lipsiţi de respect pentru marile nume de la Hollywood - precum Kanye West, George Clooney, Ryan Gosling şi Pharrell Williams -, în acest an am simţit că aveam nevoie de o abordare diferită, pro-stil. Vorbim despre bărbaţi care sunt la fel de eleganţi pe stradă ca pe covorul roşu”, au precizat editorii revistei GQ.

Rapperul Drake a fost lăudat pentru stilul său vestimentar considerat ”confortabil”, în timp ce Idris Elba şi Ryan Reynolds au fost apreciaţi pentru costumele lor clasice. 

Ryan Reynolds (FOTO: Shutterstock)
Ryan Reynolds (FOTO: Shutterstock)

În această listă a fost inclus însă şi actorul de comedie Aziz Ansari, care preferă însă un stil vestimentar considerat ”minimalist”.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.