Cineastul american Ryan Coogler a semnat un acord cu Marvel şi va scrie şi regiza continuarea filmului „Black Panther”, potrivit unor surse citate de The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Black Panther”, centrat pe T'Challa, rege al unei fictive ţări africane, a fost un mare succes de box office, dar şi de critică. Filmul, cu Chadwick Boseman în rol principal, a generat încasări de 700 de milioane de dolari, la nivel nord-american, şi peste 1,3 miliarde de dolari, la nivel global.

Lungmetrajul, lansat în februarie, este unul dintre favoriţii pentru nominalizări la premiile Oscar.

Sursele au declarat că, momentan, Coogler a fost desemnat să scrie scenariul anul viitor şi să regizeze filmul, iar producţia ar urma să înceapă la finalul lui 2019 sau începutul lui 2020.

Marvel şi compania-mamă, Disney, nu au făcut un anunţ oficial în acest sens.

În prezent, Ryan Coogler dezvoltă lungmetrajul „Wrong Answer”, dramă în care joacă Michael B. Jordan. Coogler este şi producătorul executiv al continuării „Space Jam” al lui LeBron James, dar şi al „Creed 2”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.