Russell Crowe va scrie, regiza şi juca într-un film despre viaţa controversatului bucătar Marco Pierre White, care a fost gazdă a emisiunii „Hell’s Kitchen” din 2004 până în 2009.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anunţul a fost făcut chiar de Piere White pentru Daily Mail: „Tocmai am semnat un contract. Russell va scrie scenariul, compania lui va produce, el va regiza şi va juca al treilea sau al patrulea Marco”.

„Când este făcut un film despre viaţa ta, nu ai doar un Marco - am aproape 60 de ani. Dacă cineva de la Hollywood mă va juca, atunci trebuie să fie Russell”, a adăugat bucătarul.

Aparent, filmul este pregătit de cinci ani. Iniţial, Ridley Scott ar fi fost regizorul, iar Michael Fassbender şi Tom Hardy ar fi interpretat rolul principal.

Pierre White a explicat că, pe măsură ce relaţia lui cu Crowe a crescut, s-a gândit: „De fapt, cred că Russell CRowe ar trebui să mă joace, nu Michael Fassbender”.

În 2015, Bradley Cooper a fost protagonistul filmului „Burnt”, iar despre rolul lui se spune că a fost inspirat de Pierre White.

Marco Pierre White a devenit cunoscut în anii 1990, când a fost numit bucătar-şef la restaurantul Harveys din Londra, la vârsta de 24 de ani. El avea în subordine o echipă din care făcea parte şi Gordon Ramsay. La vârsta de 33 de ani, în 1999, Pierre White a devenit cel mai tânăr bucătar recompensat cu trei stele Michelin.

Pe lângă cariera în film, Russell Crowe investeşte într-o companie producătoare de carne de vită organică care vinde pentru restaurante din Sydney şi Melbourne.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.