Donald Trump a declarat vineri că nu a apreciat niciodată glumele actorului Sacha Baron Cohen, creator al personajului Borat, care l-a păcălit în noul său film pe avocatul preşedintelui american, Rudy Giuliani, potrivit AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat la bordul avionului prezidenţial Air Force One despre un videoclip, care îl arată pe Giuliani într-o situaţie aparent jenantă împreună cu o femeie seducătoare, Trump a răspuns: "Nu ştiu ce s-a întâmplat". "De mulţi ani a încercat să mă păcălească. Este un tip bizar. Nu-l găsesc nostim", a declarat Donald Trump. 

Umoristul şi regizorul britanic care îl interpretează pe Borat, jurnalist kazah fictiv, s-a specializat cu echipa sa în videoclipuri în care păcăleşte personalităţi politice, în special susţinători ai lui Donald Trump. 

Miercuri, Rudy Giuliani, fost primar al New York-ului şi avocat al lui Donald Trump, a protestat faţă de videoclip, o scenă în care este victima unui fals "interviu" organizat într-o cameră de hotel în prezenţa unei femei.       

Scena dă impresia că Giuliani este surprins într-o poziţie compromiţătoare pentru că apare cu mânile în pantaloni, pe pat.                

Dar avocatul a declarat că scena este "un fals complet", precizând pe Twitter că a fost un moment în care şi-a aranjat cămaşa în pantaloni. 

"În niciun moment, înainte, în timpul sau după interviu, nu am avut un comportament deplasat. Dacă Sacha Baron Cohen presupune contrariul, minte neruşinat", a adăugat Giuliani. 

Donald Trump a fost întrebat despre videoclip înainte de a decola cu Air Force One din Pensacola (Florida) către West Palm Beach. 

El a povestit un incident pe care l-a avut cu Sacha Baron Cohen acum 15 ani. În 2003, Donald Trump a fost intervievat de umorist care pretindea că este Ali G, un gangster care îşi prezenta ultimul său proiect, mănuşi speciale pentru a mânca îngheţată. "Pentru mine este un tip murdar", a comentat Trump. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.