Lungmetrajul ”Brigada sinucigaşilor/ Suicide Squad”, regizat de David Ayer, a fost desemnat de revista Rolling Stone drept cel mai prost film al anului, într-un top care cuprinde zece pelicule, între care se numără ”Aliatul/ Allied”, cu Brad Pitt, şi ”Inferno”, cu Tom Hanks.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul SF, inspirat din universul benzilor desenate DC Comics, este văzut de criticii americani drept ”o monotonie chinuită nereuşită”. ”Brigada sinucigaşilor” îi are în rolurile principale pe actorii Will Smith, Margot Robbie, Jared Leto, Jai Courtney, Cara Delevingne, Ben Affleck şi Scott Eastwood.

Pe locul al doilea în clasamentul publicaţiei se află ”Warcraft. Începutul/ Warcraft”, regizat de Duncan Jones, fiul cântăreţului David Bowie. Filmul prezintă oameni şi orci care se luptă pentru demonarea lumii. ”Este mort”, spun jurnaliştii.

”Collateral Beauty: A doua şansă”, de David Frankel, se găseşte pe locul al treilea, deşi se bucură de o distribuţie din care fac parte nume importante ale cinematografiei: Will Smith, Naomie Harris, Keira Knightley şi Edward Norton.

”Aliatul/ Allied”, regizat de Robert Zemeckis, cu Marion Cotillard şi Brad Pitt în rolurile principale, a fost inclus în topul celor mai nereuşite filme ale anului, pe locul al patrulea. ”Lipsa chimiei dintre cei doi protagonişti a ucis multe filme - şi această romanţă din timpul celui de-Al Doilea Război Mondial (...) Scenele de amor dintre ei sunt la fel de sexy precum o şosetă udă”.

Pe locul al cincilea a fost plasat ”Inferno”, thriller regizat de Ron Howard, cu Tom Hanks, Felicity Jones şi Ana Ularu în distribuţie, deloc inspirat, în viziunea americanilor.

Filmul ”Ziua Independenţei: Renaşterea/ Independence Day: Resurgence”, regizat de Roland Emmerich, a fost ales drept unul dintre ceel mai proaste pelicule ale anului din cauza efectelor plictisitoare.

În acelaşi timp, ”Alice În Ţara Oglinzilor/ Alice Through the Looking Glass”, de James Bobin, o ecranizare cu un buget de 170 de milioane de dolari, la care au lucrat zeci de mii de tehnicieni, clasată pe locul al şaptelea, nu se apropie de predecesorul film din serie, realizatd e Tim Burton.

"American Pastoral", primul film regizat de actorul britanic Ewan McGregor, ”Seria Divergent: Allegiant/ The Divergent Series: Allegiant”, regizat de Robert Schwentke, şi ”Super party la birou/ Office Christmas Party”, de Will Speck şi Josh Gordon, cu actorii Jennifer Aniston, Jason Bateman şi Olivia Munn în rolurile principale, ocupă ultimele trei locuri ale topului întocmit de revista Rolling Stone.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.