Muzicianul britanic Roger Waters a anunţat primele date ale turneului ”Us + Them”, în care porneşte pe 26 mai 2017, informează revista Rolling Stone.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După patru ani de la încheierea turneului mondial ”The Wall”, Roger Waters va pune în scenă un nou turneu grandios, care va începe pe 26 mai 2017, în Kansas City.

Setlistul va cuprinde piese consacrate din perioada Pink Floyd, dar şi compoziţii noi, solo. Muzicianul promite concerte bogate şi din punct de vedere vizual şi al sunetului.

”Vom porni cu un nou show la drum, conţinutul lui este strict secret”, a transmis Waters într-un comunicat. ”Va fi un amestec de lucruri din lunga mea carieră, din anii mei cu Pink Floyd, şi câteva chestii noi. Probabil, 75% vor fi materiale vechi şi 25% noi, dar totul va fi conectat la o temă generală. Va fi spectaculos cum au fost toate show-urile mele”, a adăugat el.

Patruzeci de date de concert au fost anunţate pentru Statele Unite şi Canada, turneul ajungând în oraşe precum Los Angeles, Miami, Atlanta, New York şi Toronto. 

Începând cu 17 octombrie, vor fi puse în vânzare pachetele VIP, de la care fac excepţie concertele din Canada. Biletele generale vor fi puse în vânzare pe 21 octombrie.

Anunţul lui Roger Waters, în vârstă de 73 de ani, vine după ce weekendul trecut el a participat la festivalul Desert Trip, care a avut loc pe locul în care se desfăşoară celebrul Coachella, alături de The Who, Paul McCartney, Neil Young, the Rolling Stones şi Bob Dylan.

Roger Waters a prezentat concertul ”The Wall” la Bucureşti, pe 27 august 2013.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.