Trupele româneşti Days of Confusion şi Coma vor cânta, pe 22 iulie, în deschiderea concertului pe care The Cure îl va susţine în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, iar formaţia FiRMA, care era programată să deschidă show-ul britanicilor, va urca pe scenă, pe 21 iulie, înaintea concertului Bon Jovi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un comunicat remis News.ro se arată: „Din motive logistice independente de echipa de organizare a festivalului Rock The City, formaţia ajunge să deschidă concertul trupei americane Bon Jovi, al cărei management o selectase iniţial ca trupă favorită de opening”.

Membrii grupului românesc au transmis: „Printr-o conjuctură aproape astrală şi o motivaţie de natură logistică, avem plăcerea să concertăm pe 21 iulie, (des)cântând şi introducând publicul din Piaţa Constituţiei în atmosfera rock’n’roll, chiar înainte de a urca pe scenă o formaţie cu o activitate efervescentă de peste 30 de ani pe care o admirăm: Bon Jovi”.

Trupele Editors (Marea Britanie) şi God is An Astronaut (Irlanda) vor urca pe aceeaşi scenă cu The Cure.

Biletele pentru concertele din 21 şi 22 iulie sunt disponibile în reţeaua Eventim. Pentru 21 iulie, ele au preţuri cuprinse între 161 şi 720 de lei. Pentru 22 iulie, ele au preţuri cuprinse între 154 şi 420 de lei. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.