Rochiile albastre şi cele realizate cu ajutorul unor croielile îndrăzneţe şi, uneori, ”cool” s-au aflat sub luminile reflectoarelor pe covorul roşu la gala de decernare Primetime Emmy Awards 2016, duminică seară, la Los Angeles, unde vedetele din industria de televiziune americană au reuşit să impresioneze încă o dată, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rochiile în diverse nuanţe de albastru au dominat covorul roşu din faţa Microsoft Theater din Los Angeles, unde actriţa Shiri Appleby, protagonista serialului ”UnREAL”, a făcut senzaţie cu o rochie-coloană, creată de Diane von Furstenberg.

Shiri Appleby (FOTO: Instagram)
Shiri Appleby (FOTO: Instagram)

America Ferrera, una dintre prezentatoarele galei, a purtat la rândul ei o rochie într-o nuanţă de albastru închis, fără mâneci şi cu paiete, creată de Jenny Packham. Ţinuta ei a fost lăudată intens pe reţelele de socializare.

America Ferrera (FOTO: Instagram)
America Ferrera (FOTO: Instagram)

Melora Hardin, nominalizată la gala de duminică seară pentru rolul din serialul ”Transparent”, a purtat o rochie albastru-cobalt creată de Zac Posen.

Emily Ratajkowski, un model devenit actriţă de succes, a impresionat cu o rochie bleumarin, amplă, creată de renumitul designer Zac Posen.

Emily Ratajkowski (FOTO: Instagram)
Emily Ratajkowski (FOTO: Instagram)

Rochiile galbene şi roşii au confirmat încă o dată preferinţa actriţelor pentru culorile primare, cu ocazia galei de decernare a celor mai importante premii din industria de televiziune americană.

Angela Bassett, una dintre vedetele serialului ”American Horror Story”, a purtat o rochie galben-muştar Christian Siriano, actriţa Taraji P. Henson, nominalizată la Primetime Emmy pentru rolul din serialul ”Empire”, a optat pentru o rochie galben-canar realizată de Vera Wang, iar Priyankla Chopra, vedeta din ”Quantico”, a zâmbit în faţa fotografilor într-o rochie roşie creată de Jason Wu. 

”Ceea ce m-a impresionat a fost faptul că vedetele au purtat în acest an rochii mult mai moderne”, a spus Rickie De Sole, directorul de fashion market şi accesorii al unei cunoscute reviste de modă - W Magazine. 

”Au fost multe actriţe care au purtat ţinute ce aveau croieli îndrăzneţe”, a adăugat el, remarcând în mod special rochia Ralph Lauren purtată de Tracee Ellis Ross

Tatiana Maslany, premiată pentru rolul din ”Orphan Black”, a optat la rândul ei pentru o ţinută cu o croială subtilă, purtând o rochie roşie creată de Alexander Wang, iar Portia Doubleday, o actriţă din distribuţia serialului ”Mr. Robot”, a purtat o rochie roşie cu mâneci lungi. 

Au existat însă şi actriţe care au venit la eveniment în rochii negre, în ciuda unei seri extrem de călduroase la Los Angeles.

Sophie Turner, o actriţă din serialul ”Urzeala tronurilor/ Game of Thrones”, a purtat po rochie din dantelă neagră, creată de casa Valentino.

Sarah Hyland, starul serialului ”Modern Family”, a ţinut să contrazică tendinţa generală şi a venit la eveniment în pantaloni negri şi o bluză fără bretele. Ţinuta ei a fost creată de Monique Lhuillier.

Sarah Hyland
Sarah Hyland

Kirsten Dunst, nominalizată la Primetime Emmy pentru rolul din serialul ”Fargo”, a optat pentru o rochie neagră Givenchy, iar Kerry Washington, vedeta din serialul ”Scandal”, a purtat o rochie neagră croită de tânărul designer Brandon Maxwell.

Eric Wilson, director al departamentului Fashion de la revista InStyle, a subliniat şi ”look-ul metalizat şi hiper-structural”evidenţiat de Heidi Klum, care a purtat o rochie argintie semnată Michael Kors, dar şi de Claire Danes, nominalizată pentru rolul din ”Homeland”, într-o rochie aurie Schiaparelli.

Drama fantasy ”Urzeala tronurilor/ Game of Thrones” şi comedia ”Veep”, produse de postul HBO, au câştigat pentru al doilea an consecutiv principalele trofee decernate la gala premiilor Primetime Emmy, supranumite ”Oscarurile televiziunii americane”, duminică seară, la Los Angeles.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.