Robert Smith, liderul şi solistul trupei The Cure, a scos la vânzare o lucrare de artă, iar banii obţinuţi vor fi donaţi organizaţiei caritabile Heart Research UK.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Intitulată „I Will Kiss You Forever...”, lucrarea a fost iniţial creată anul trecut pentru proiectul caritabil heART, care invită anual artişti şi celebrităţi să realizeze artă originală, pe cartoline A5, iar cumpărătorii descoperă abia după achiziţie cine este autorul.

Lucrarea lui Smith creată pentru acest proiect, vândută pentru mai mult de 5.000 de lire sterline, este acum reprodusă şi scoasă la vânzare pe eBay. După ce a fost înregistrată o cerere mare, printuri în format A4 şi A3 sunt vândute pentru 25, respectiv 50 de lire sterline. Ele vor fi la vânzare până pe 14 martie, înainte de a fi imprimate pentru comandă.

„Înainte de proiectul heART, nu am pictat cu un scop aproape 30 de ani. Mediul meu creativ preferat a fost mereu sunetul, dar făcându-le pe acestea am fost inspirat să încep să desenez din nou. Sunt încântat să pot susţine o organizaţie caritabilă care înseamnă mult pentru mine şi să împărtăşesc puţin din mine cu fanii pasionaţi şi generoşi ai The Cure”, a spus el, citează NME.

Anul trecut, Smith a anunţat că trei albume The Cure sunt în pregătire, iar unul dintre ele ar fi trebuit lansat până la finalul lui 2020, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.