Actorul Robert Picardo, cunoscut pentru roluri din seriale ca „Stargate SG-1” şi „Atlantis” şi din „Star Trek: Voyager”, este primul invitat al East European Comic Con 2019 anunţat de organizatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cea de-a şaptea ediţie a evenimentului dedicat pasionaţilor de filme, seriale, jocuri video şi cosplay va avea loc în perioada 24 - 26 mai, la Romexpo.

Robert Picardo este primul dintre cei şase actori care vor fi invitaţi să participe la East European Comic Con.

Picardo nu şi-a exprimat pasiunea pentru spaţiu doar prin roluri în producţii SF, actorul este şi membru în consiliul director al Planetary Society, un ONG fondat de Carl Sagan, Bruce Murray şi Louis Friedman şi care are ca obiective cercetarea, promovarea de proiecte care au ca temă astronomia, inclusiv strângeri de fonduri pentru misiuni NASA.

Societatea are peste 60.000 de membri în întreaga lume, printre care se numără şi celebrul astrofizican Neil deGrasse Tyson.

Abonamentele de tip early bird pentru cele trei zile sunt disponibile online, la preţul de 65 de lei, pe comic-con.ro, şi în magazinele Cărtureşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.