Modelul şi cântăreaţa Suki Waterhouse a confirmat naşterea primului ei copil cu Robert Pattinson, starul din "Twilight".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vedeta britanică, în vârstă de 32 de ani, a împărtăşit o fotografie Polaroid în care îşi leagănă copilul, care era înfăşat într-o pătură cu inimioare.

"Bine ai venit pe lume, îngeraş", a scris ea pe Instagram, adăugând un emoji cu o inimă.

Waterhouse a confirmat sarcina pe scena unui festival din Mexic, în noiembrie anul trecut.

Ea le-a spus spectatorilor de la concert că a ales în mod special să poarte ceva strălucitor pentru a "distrage atenţia" de la "altceva" - insinuând sarcina. Ulterior, ea a postat o serie de fotografii de la spectacolul ei, inclusiv o imagine în care era vizibilă sarcina. 

Se crede că Waterhouse se întâlneşte cu Pattinson, 37 de ani, din 2018.

Actorul, care a devenit faimos cu rolul lui Edward Cullen în filmele din saga "Twilight", a călcat pe urmele lui Christian Bale, George Clooney şi Ben Affleck interpretându-l pe Batman în franciza cu supereroi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.