Actorul Robert Downey Jr. a anunţat, marţi seară, la conferinţa „Re:Mars” a Amazon, că pune bazele unei organizaţii care va folosi tehnologii avansate pentru protejarea mediului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Footprint Coalition va fi lansată oficial în aprilie 2020, scrie Variety.

„Între robotică şi nanotehnologie, putem curăţa planeta în mod semnificativ, dacă nu chiar total, în 10 ani”, a spus actorul, care a precizat că a discutat cu numeroşi experţi. „Iubesc experţii. Sunt precum Wikipedia cu defecte de caracter”.

Anunţul a venit după o discuţie despre inteligenţa artificială, Universul cinematografic Marvel, cariera lui Downey Jr. şi evoluţia personajului său Tony Stark (Iron Man).

Robert Downey Jr. nu a oferit detalii despre cum îşi va atinge organizaţia scopul, însă a spus că şi dacă va fi vorba despre o mică schimbare va fi cel mai important lucru pe care l-a făcut vreodată.  

Un site dedicat grupului a fost lansat, footprintcoalition.com, dar el cuprinde momentan doar un formular pentru înscriere la newsletter.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.