Cântăreţul britanic Robbie Williams a anunţat luni că va susţine un turneu ce va cuprinde 29 de show-uri pe stadioane din 18 ţări din Europa în anul 2017, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Starul britanic a lansat recent un nou album de studio, intitulat ”The Heavy Entertainment Show”. Viitorul turneu va debuta cu un concert în Marea Britanie în iunie 2017 şi va include show-uri în mai multe ţări din Europa de Est şi în Rusia.

Duoul synth-pop Erasure va cânta în deschiderea acestor concerte.

Biletele pentru noul turneu european al cântăreţului Robbie Williams vor fi puse în vânzare vineri.

Albumul ”The Heavy Entertainment Show” conţine colaborări cu Shirley Bassey, Ed Sheeran, Brandon Flowers, Big Narstie şi Rufus Wainwright.

Albumul ”Heavy Entertainment Show” marchează o nouă colaborare a cântăreţului Robbie Williams cu textierul Guy Chambers, alături de care a compus unele dintre cele mai cunoscute piese ale sale, precum ”Rock DJ”, ”Angels” şi ”Let Me Entertain You”.

2017 marchează, de asemenea, împlinirea a 25 de ani de la lansarea albumului de debut al grupului Take That, intitulat ”Take That & Party”. Robbie Williams a spus că ar fi de acord cu o reunire a trupei ”la un moment dat”, însă acest lucru este puţin probabil să se întâmple în viitorul apropiat.

”Nu am putut să ne acordăm agendele de lucru pentru următoarele 12 luni”, a spus starul britanic.

Robbie Williams a părăsit grupul Take That în 1995 şi a reuşit să îşi construiască o carieră solo impresionantă. 

Grupul Take That a fost înfiinţat la începutul anilor 1990, în Manchester (Anglia). Din componenţa sa făceau parte Gary Barlow, Howard Donald, Mark Owen, Jason Orange şi Robbie Williams. În 1995, Robbie Williams a anunţat că părăseşte trupa, iar un an mai târziu grupul s-a dizolvat, pentru a se reuni în 2006, fără Robbie Williams. În 2010, starul britanic s-a alăturat foştilor săi colegi de trupă, pentru a lansa împreună albumul ”Progress”. Jason Orange a părăsit grupul în 2014. Cu şapte albume de studio, Take That a fost unul dintre cele mai de succes grupuri muzicale din Marea Britanie, din anii '90, fiind premiat, între altele, cu opt Brit Awards. 

Grupul Take That va lansa un nou album de studio, intitulat ”Wonderland”, fără Robbie Williams şi fără Jason Orange, în martie 2017, ce va fi promovat prin intermediul unui turneu în Marea Britanie şi Irlanda, ce va avea loc în lunile mai şi iunie din anul viitor.

Robbie Williams, născut pe 13 februarie 1974, a făcut parte din grupul Take That şi şi-a început cariera solo în 1996, cu un cover după piesa ”Freedom” a lui George Michael. Din 1997, a lansat zece albume de studio, cel mai recent datând din 2013, ”Swings Both Ways”. În 2015, Robbie Williams a concertat şi la Bucureşti, în cadrul turneului ”Let Me Entertain You”. Este căsătorit cu actriţa americană Ayda Field, cu care are doi copii - Theodora Rose ”Teddy”, în vârstă de 3 ani, şi Charlton, în vârstă de 2 ani.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.