Robbie Williams elogiază spiritul petrecăreţ al ruşilor în videoclipul cântecului ”Party Like a Russian”, primul single de pe următorul album al său, ”The Heavy Entertainment Show”, ce va fi lansat pe 4 noiembrie, informează revista New Musical Express.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Videoclipul oficial al single-ului ”Party Like a Russian” a fost lansat pe 30 septembrie şi a generat deja peste 1 milion de vizualizări pe site-ul YouTube. 

Versurile acestui cântec reprezintă un veritabil omagiu adus de starul britanic spiritului petrecăreţ al ruşilor. 

”O parte din ceea ce reprezintă identitatea britanică se referă la faptul că noi, britanicii, credem că suntem cei mai buni din lume atunci când vine vorba de petreceri. Acelaşi lucru îl cred despre ele toate naţiunile lumii. Însă nu există nicio petrecere în lume aşa cum sunt petrecerile din Rusia. Cântecul meu nu se referă la cum este să fii rus, ci cum să petreci ca un rus”, a declarat Robbie Williams. 

În acest videoclip, Robbie Williams interpretează rolul unui oligarh rus, în reşedinţa lui de lux, înconjurat de o trupă de dansatoare. Starul britanic cântă, dansează şi rosteşte şi câteva cuvinte ruseşti, precum ”Spasiba” (”Mulţumesc”).

Cântăreţul britanic Robbie Williams a anunţat pe 25 septembrie, prin intermediul unui clip difuzat într-o pauză de publicitate a emisiunii ”The X Factor”, că va lansa un nou album de studio pe 4 noiembrie.

Noul album poate fi comandat din magazinele digitale şi va fi lansat pe suporturi fizice şi în magazine, pe 4 noiembrie.

Printre starurile cu care Robbie Williams a colaborat la single-urile de pe noul disc se află Shirley Bassey, Ed Sheeran, Brandon Flowers, Big Narstie, Rufus Wainwright şi John Grant.

Albumul ”Heavy Entertainment Show” marchează o nouă colaborare a cântăreţului Robbie Williams cu textierul Guy Chambers, alături de care a compus unele dintre cele mai cunoscute piese ale sale,precum ”Rock DJ”, ”Angels” şi ”Let Me Entertain You”.

Robbie Williams a lansat primul său album solo, ”Life Thru”, în 1997, prin intermediul casei EMI Records, după care a semnat cu Island Recoords, o divizie a grupului Universal, în 2009.

Cântăreţul britanic a decis în 2016 să părăsească Universal şi să semneze un contract cu Sony, alăturându-se altor artişti de seamă din industria muzicală care colaborează cu acest grup muzical, precum Calvin Harris, Foo Fighters şi Beyonce.

Recent, în presa britanică au apărut o serie de zvonuri, potrivit cărora Robbie Williams se va reuni cu grupul Take That pentru a susţine împreună un turneu în 2018, după ce atât el, cât şi formaţia britanică vor lansa mai întâi câte un album.

Grupul Take That a fost înfiinţat la începutul anilor 1990, în Manchester (Anglia). Din componenţa sa făceau parte Gary Barlow, Howard Donald, Mark Owen, Jason Orange şi Robbie Williams. În 1995, Robbie Williams a anunţat că părăseşte trupa, iar un an mai târziu grupul s-a dizolvat, pentru a se reuni în 2006, fără Robbie Williams. Cu şapte albume de studio, Take That a fost unul dintre cele mai de succes grupuri muzicale din Marea Britanie, din anii '90, fiind premiat, între altele, cu opt Brit Awards.

Robbie Williams, născut pe 13 februarie 1974, şi-a început cariera solo în 1996, cu un cover după piesa ”Freedom” a lui George Michael. Din 1997, a lansat zece albume de studio, cel mai recent datând din 2013, ”Swings Both Ways”. În 2015, Robbie Williams a concertat şi la Bucureşti, în cadrul turneului ”Let Me Entertain You”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.