Cântăreţul britanic Robbie Williams a dezvăluit într-un interviu acordat tabloidului The Sun că a folosit tehnica înfometării, renunţând complet la mâncare timp de câteva zile, pentru a arăta cât mai bine într-un videoclip care promovează cel mai recent album al său, informează contactmusic.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Artistul, în vârstă de 42 de ani, a lansat recent un videoclip care promovează noul său album de studio, ”Heavy Entertainment Show”, în care apare cu bustul gol într-un ring de box. Celebrul cântăreţ a spus că fizicul lui impresionant din acel videoclip a fost realizat cu un preţ foarte scump pentru propria sănătate.

”Am probleme cu coloana, din acest motiv nu am putut deloc să mă antrenez. Însă tot ce e nevoie să faci e să nu mai mănânci. Cine şi-ar fi imaginat? Sunt destul de musculos, în mod natural musculos, aşadar, dacă am grijă ce mănânc, se rezolvă problema. Însă acum mi-e foame tot timpul. Sunt înfometat, confuz, deprimat. E ca şi cum aş face wrestling cu un urs mare şi furios tot timpul. De fapt, mi-e atât de foame, încât îmi voi prelucra personalitatea şi voi începe să mănânc absolut tot ce doresc”, a dezvăluit starul britanic.

”Asta am învăţat-o de la ruşi. Nu le pasă deloc - acesta e spiritul lor petrecăreţ şi merg pe mâna lor”, a adăugat cântăreţul.

Robbie Williams, celebru în trecut pentru stilul său de viaţă dezordonat şi petrecăreţ, spune că ar prefera să rămână acasă, alături de soţia lui, Ayda Field, şi de cei doi copii ai lor - Theodora Rose, în vârstă de patru ani, şi Charlton Valentine, în vârstă de doi ani.

”Sunt în continuare acel băiat rău care a devenit bun. Iar băiatul rău iese la iveală să se joace din când în când. În visele mele, de fapt, în fiecare noapte. Serios!”, a declarat Robbie Williams.

Însă timpul petrecut acasă alături de familie i-a oferit artistului prilejul pentru a se îngrijora în legătură cu muzica lui, după ce noul său single, ”Party Like a Russian”, a înregistrat un eşec în topurile britanice, iar artistul spune că a început să intre în panică, atunci când se gândeşte la felul în care publicul va reacţiona la noul său album.

”Îmi fac griji că oxigenul de care piesele mele au nevoie pentru a fi auzite ar putea să dispară. Creierul meu a fost în poziţia de odihnă, iar eu cred că asta înseamnă panică şi griji. Creierul meu nu e niciodată cu adevărat fericit. Acesta e un lucru care te face mereu să mergi înainte. Nu te odihneşti atunci când eşti fericit”, a spus artistul britanic.

Cântăreţul britanic Robbie Williams a anunţat pe 25 septembrie, prin intermediul unui clip difuzat într-o pauză de publicitate a emisiunii ”The X Factor”, că va lansa un nou album de studio pe 4 noiembrie.
Printre starurile cu care Robbie Williams a colaborat la single-urile de pe noul disc se află Shirley Bassey, Ed Sheeran, Brandon Flowers, Big Narstie, Rufus Wainwright şi John Grant.

Albumul ”Heavy Entertainment Show” marchează o nouă colaborare a cântăreţului Robbie Williams cu textierul Guy Chambers, alături de care a compus unele dintre cele mai cunoscute piese ale sale,precum ”Rock DJ”, ”Angels” şi ”Let Me Entertain You”.

Robbie Williams a lansat primul său album solo, ”Life Thru”, în 1997, prin intermediul casei EMI Records, după care a semnat cu Island Recoords, o divizie a grupului Universal, în 2009.

Cântăreţul britanic a decis în 2016 să părăsească Universal şi să semneze un contract cu Sony, alăturându-se altor artişti de seamă din industria muzicală care colaborează cu acest grup muzical, precum Calvin Harris, Foo Fighters şi Beyonce.
Grupul Take That a fost înfiinţat la începutul anilor 1990, în Manchester (Anglia). Din componenţa sa făceau parte Gary Barlow, Howard Donald, Mark Owen, Jason Orange şi Robbie Williams. În 1995, Robbie Williams a anunţat că părăseşte trupa, iar un an mai târziu grupul s-a dizolvat, pentru a se reuni în 2006, fără Robbie Williams. Cu şapte albume de studio, Take That a fost unul dintre cele mai de succes grupuri muzicale din Marea Britanie, din anii '90, fiind premiat, între altele, cu opt Brit Awards.

Robbie Williams, născut pe 13 februarie 1974, şi-a început cariera solo în 1996, cu un cover după piesa ”Freedom” a lui George Michael. Din 1997, a lansat zece albume de studio, cel mai recent datând din 2013, ”Swings Both Ways”. În 2015, Robbie Williams a concertat şi la Bucureşti, în cadrul turneului ”Let Me Entertain You”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.