Cântăreaţa Rihanna va lansa o colecţie de ochelari de soare în colaborare cu casa de modă Dior, informează contactmusic.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Artista născută în Barbados a contribuit la realizarea unei colecţii de ochelari de soare cu design futurist, în cadrul parteneriatului semnat cu casa Dior, în calitatea sa de ambasadoare a acestui brand. 

Ochelarii de soare creaţi de Rihanna vor fi comercializaţi exclusiv în magazinele Dior începând din luna iunie. 

Una dintre rame va fi comercializată în şase versiuni colorate, iar un alt model de ochelari, o ediţie de lux, ale cărui rame sunt placate cu aur de 24 de carate, va fi pus în vânzare cu suma de 1.940 de dolari. 

În 2015, Rihanna a colaborat cu casa Dior la campania ”Secret Garden IV”, în care artista, purtând ochelari de soare Dior, a promovat articole vestimentare şi accesorii lansate de casa franceză în cadrul colecţiei ”Esprit Dior”. 

Campania de promovare a acelei campanii a fost susţinută şi prin intermediul unui scurtmetraj ce a fost turnat la Versailles. 

Noua colecţie de ochelari de soare creaţi de Rihanna îi oferă artistei R&B un avantaj în faţa celorlalte ambasadoare ale casei Dior, precum Charlize Theron, Natalie Portman şi Jennifer Lawrence, deoarece a devenit prima dintre aceste vedete care au creat designul pentru o colecţie a casei franceze. 

Potrivit WWD.com, Rihanna a vizitat sediul general al casei Dior în octombrie 2015 şi, în timpul acelei vizite, a discutat cu designerii principali ai casei şi au ales ramele - în general clasice - pentru noua colecţie de ochelari de soare.

Într-un comunicat de presă al casei Dior, Rihanna spune că s-a inspirat din personajuil La Forge din serialul ”Star Trek” atunci când a creat această colecţie futuristă. 

Rihanna, născută pe 20 februarie 1988, este o cântăreaţă dance-pop şi R&B, care a devenit cunoscută în 2005, după ce a semnat un contract avantajos cu rapperul şi producătorul Jay Z. A lansat opt albume de studio, iar discurile şi single-urile sale s-au vândut în peste 200 de milioane de copii pe plan mondial. Este câştigătoare a opt premii Grammy.

Rihanna a început turneul de promovare a noului ei album, ”Anti”, pe 12 martie, iar acesta se va desfăşura până la finalul lunii august. Între artiştii care deschid concertele sale se află Travis Scott şi Big Sean.

Rihanna va susţine un concert în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, pe 14 august, iar biletele au fost puse deja în vânzare, la preţurile de 151,20 de lei, 464,40 de lei, 572,40 de lei şi 648 de lei, în funcţie de locul ocupat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.