Rihanna şi Anne Hathaway ar putea juca în următorul film din franciza ”Ocean's”, intitulat ”Ocean's Eight”, a cărui distribuţie va fi exclusiv feminină, raportează presa cinematografică americană, citată de BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În acelaşi film vor mai juca Helena Bonham Carter, Mindy Kaling şi cântăreaţa rap Awkwafina, potrivit The Hollywood Reporter.

Sandra Bullock şi Cate Blanchett ar putea fi prezente la rândul lor pe genericul acestui film. 

Filmările de la ”Ocean's Eight” vor debuta în luna octombrie.

Această peliculă reprezintă un spin-off al francizei ”Ocean's”, în care joacă George Clooney şi Brad Pitt.

Această versiune exclusiv feminină va fi regizată de Gary Ross, care va fi şi coscenarist. El a regizat anterior filmele ”The Hunger Games” şi ”Pleasantville”.

Filmul ”Ocean's Eight” va fi produs de Steven Soderbergh, care a regizat ”Ocean's Eleven” (2001).

Noua producţie, supranumită şi ”Oceans Ocho”, va călca pe urmele recentului remake ”Ghostbusters”, care a avut şi el o distribuţie exclusiv feminină, dar care nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor şi a dezamăgit în box office.

Lansat în 2001, ”Ocean's Eleven”, primul film din franciza ”Ocean's”, a relatat felul în care un hoţ foarte iscusit, Danny Ocean, şi 10 complici ai lui jefuiesc trei cazinouri din Las Vegas în acelaşi timp. Acest film, un remake al unei producţii din anii 1960 în care au jucat Frank Sinatra şi Dean Martin, a obţinut încasări de peste 450 de milioane de dolari pe plan mondial. Filmul din 2001 a avut şi două continuări - "Ocean's Twelve" (2004) şi "Ocean's Thirteen" (2007) -, care au adus împreună studiourilor Warner Bros încasări de 670 de milioane de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.