Cineastul Richard Linklater, cunoscut pentru drama „Boyhood”, pentru care a fost nominalizat la Oscar, va filma timp de 20 de ani adaptarea musicalului „Merrily We Roll Along”, bazat pe cartea lui George Furth cu muzica şi versurile semnate de Stephen Sondheim, informează Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După ce a filmat 12 ani la „Boyhood” (2014), care i-a avut în distribuţie pe Ethan Hawke şi Patricia Arquette (premiată cu Oscar pentru rol secundar), Linklater va începe lucrul la „Merrily We Roll Along”. 

Filmul îi va avea în distribuţie pe Beanie Feldstein, Ben Platt şi Blake Jenner.

„Am văzut prima dată şi m-am îndrăgostit de «Merrily» în anii 1980 şi nu mă gândesc la un mod mai bun de a petrece următorii 20 de ani decât în lumea musicalului lui Sondheim. Nu este uşor să mă înham la această experienţă multianuală, dar pare cel mai bun mod, poate singurul, de a face dreptate acestei poveşti în film”, a spus regizorul.

Ginger Sledge, Jason Blum, Jonathan Marc Sherman şi Linklater vor fi producători.

Richard Linklater, de cinci ori nominalizat la Oscar, a mai semnat filmele „Dazed and Confused”, „Before Sunrise”, „Before Sunset” şi „Before Midnight” şi „School of Rock”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.