”Love Is Dead” (”Dragostea a murit”) au titrat numeroase publicaţii din presa internaţională în luna septembrie, odată cu anunţul referitor la despărţirea legendarului cuplu hollywoodian alcătuit din actorii Angelina Jolie şi Brad Pitt. Anunţul este considerat principalul eveniment din viaţa mondenă a anului 2016, ce a fost marcată, totuşi, şi de câteva căsătorii şi logodne ale unor vedete, alături de venirea pe lume a bebeluşilor unor celebrităţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au despărţit pe 15 septembrie, iar actriţa americană a depus actele de divorţ pe 19 septembrie, după o presupă dispută violentă între Brad Pitt şi fiul cel mare al cuplului, Maddox, la bordul unui avion privat. Despărţirea ”cuplului de aur” de la Hollywood i-a luat prin surprindere pe admiratorii celor doi actori, iar presa internaţională a alocat spaţii ample pentru a relata acest eveniment, considerat cel mai important din lumea mondenă a anului 2016. Numeroase publicaţii din lumea întreagă au preluat cu această ocazie, în titlurile articolelor lor, o sintagmă lansată de tabloidele britanice – ”Love Is Dead” (”Dragostea a murit”).

Acelaşi mesaj a fost proiectat şi pe un panou uriaş în cadrul unui concert pe care artista britanică Adele l-a susţinut pe 20 septembrie în Statele Unite. Artista britanică a dedicat cuplului Angelina Jolie-Brad Pitt întregul concert pe care l-a susţinut la Madison Square Garden din New York şi a declarat în faţa spectatorilor că despărţirea cuplului Jolie-Pitt reprezintă ”sfârşitul unei ere”.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Cei doi actori luptă în instanţă pentru custodia celor şase copii ai lor - Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox şi Vivienne - încă din luna septembrie, când s-a produs despărţirea cuplului. Potrivit unor documente oficiale, un judecător a acordat actriţei Angelina Jolie  custodie unică.

Potrivit aceloraşi documente, dezvăluite în emisiunea ”Entertainment Tonight”, actorul Brad Pitt va continua să beneficieze de ”vizite terapeutice” pentru a-şi vedea copiii, conform unei înţelegeri încheiate de cei doi actori pe 2 octombrie, însă vizitele sale vor depinde de permisiunea psihologului familiei, care ”va avea în vedere în toate situaţiile interesul minorilor” şi care va decide dacă cei şase minori doresc sau nu doresc să îşi revadă tatăl.

De atunci, Brad Pitt a fost exonerat de acuzaţia de abuzuri comise asupra minorilor, după anchete desfăşurate timp de câteva săptămâni de poliţia americană şi de FBI.

Cei doi actori americani au o relaţie din 2004 şi s-au căsătorit în 2014 într-o ceremonie restrânsă, organizată la Castelul Miraval pe care cuplul îl deţine în sudul Franţei.

Angelina Jolie şi Brad Pitt, alintaţi de presa internaţională cu apelativul ”Brangelina”, au alcătuit unul dintre cele mai mediatizare cupluri de la Hollywood, datorită frumuseţii lor fizice, filmelor de succes în care au jucat şi activismului lor social.

Acesta va fi cel de-al treilea divorţ pentru actriţa Angelina Jolie şi al doilea pentru Brad Pitt. Angelina Jolie a mai fost căsătorită cu actorii Jonny Lee Miller, în perioada 1996-1999, şi Billy Bob Thornton, în perioada 2000-2003, iar Brad Pitt a fost căsătorit cu Jennifer Aniston în perioada 2000-2005.

 

CĂSĂTORII – LOGODNE

În ianuarie, cântăreaţa americană Mariah Carey s-a logodit cu iubitul ei, magnatul australian James Packer. Mariah Carey şi James Packer au fost căsătoriţi fiecare de două ori. Mariah Carey a fost căsătorită cu producătorul muzical Tommy Mottola, în perioada 1993 - 1997, şi cu rapperul Nick Cannon, în perioada 2008 - 2015. Artista şi Nick Cannon – al căror divorţ a fost finalizat în noiembrie - au împreună doi copii, gemenii Moroccan şi Monroe, care s-au născut pe 30 aprilie 2011.
Tot în luna ianuarie s-au logodit şi cântăreaţa Miley Cyrus cu actorul australiam Liam Hemsworth, care s-au despărţit în 2013 după o relaţie de patru ani.

În februarie, cântăreaţa australiană Kylie Minogue şi actorul britanic Joshua Sasse şi-au anunţat logodna prin intermediul unui anunţ apărut în publicaţia Daily Telegraph. Kylie Minogue, care şi-a început cariera ca actriţă, în serialul australian ”Neighbours”, a mai avut relaţii cu artiştii Jason Donovan, Lenny Kravitz şi regretatul Michael Hutchence, dar şi cu actorul Olivier Martinez.

La începutul lunii martie, magnatul media Rupert Murdoch s-a căsătorit cu fostul model Jerry Hall, în cadrul unei ceremonii civile discrete, care a avut loc la Londra. Rupert Murdoch a divorţat de cea de-a treia soţie, Wendi Deng, în 2013, după o căsnicie care a durat 14 ani. Magnatul american, care a mai fost căsătorit cu Patricia Booker în perioada 1956 - 1967 şi cu Anna Mann în perioada 1967 - 1999, are şase copii.

Tot în martie, actorul Michael C. Hall, cunoscut pentru rolul interpretat în serialul ”Sub Pământ S.R.L.” şi protagonist al serialului ”Dexter”, s-a căsătorit pentru a treia oară. Actorul şi iubita lui, Morgan Macgregor, s-au căsătorit la New York. Starul TV a mai fost căsătorit de două ori - cu Amy Spanger, din 2002 până în 2007, şi cu Jennifer Carpenter, colega lui din distribuţia serialului ”Dexter”, din 2008 până în 2010.

În aceeaşi lună, actriţa americană Hilary Swank s-a logodit cu iubitul ei, fostul jucător profesionist de tenis Ruben Torres, după o relaţie de aproape un an. Hilary Swank a fost căsătorită cu actorul Chad Lowe în perioada 1997 - 2007.

În luna mai, actriţa Eva Longoria s-a căsătorit cu magnatul media Jose ”Pepe” Baston, iar ceremonia a avut loc pe o proprietate privată din Valle de Bravo, din apropierea Ciudad de Mexico. Actriţa americană a fost căsătorită cu actorul Tyler Christopher, în perioada 2002 - 2004, şi cu jucătorul de baschet Tony Paker, în perioada 2007 - 2011.

În iulie, fostul internaţional brazilian Pele, în vârstă de 75 de ani, s-a căsătorit, la Guaruja, cu iubita sa Marcia Cibele Aoki (50 de ani). Pele şi Marcia Cibele Aoki, o afaceristă braziliană, se cunosc din anii '80 şi au o relaţie din 2010. Pele a mai fost căsătorit de două ori, cu Rosimeri Cholbi, cu care are trei copii - Edinho, Jennifer şi Kelly - şi cu Assiria Nascimento, mama gemenilor Joshua şi Celeste. 

Tot în iulie, modelul australian Miranda Kerr, fosta soţie a actorului Orlando Bloom, s-a logodit cu iubitul ei, miliardarul Evan Spiegel, fondatorul aplicaţiei şi reţelei de socializare Snapchat.

Pippa Middleton, sora ducesei de Cambridge, a confirmat o serie de articole apărute luni în tabloidele britanice şi a anunţat, la jumătatea lunii iulie, că s-a logodit cu milionarul James Matthews.

În august, actorul Kevin Hart, cunoscut pentru rolurile din seriale ca ”Second Generation Wayans” şi ”Real Husbands of Hollywood”, difuzate în România de Comedy Central, s-a căsătorit cu fotomodelul Eniko Parrish. Actorul american a fost căsătorit cu Torrei Hart în perioada 2003 - 2011. Cei doi au împreună doi copii - o fiică, Heaven, şi un fiu, Hendrix.

La sfârşitul lunii septembrie, actorul american Josh Brolin, nominalizat la premiul Oscar pentru rol secundar în 2009 pentru evoluţia sa din filmul ”Milk” şi protagonist al filmului ”No Country For Old Men”, s-a căsătorit cu modelul Kathryn Boyd. Acesta este cel de-al treilea mariaj pentru Josh Brolin. Actorul american are doi copii - Trevor, în vârstă de 28 de ani, şi Eden, în vârstă de 22 de ani - cu actriţa Alice Adair, cu care a fost căsătorit în perioada 1988-1992. Apoi, Josh Brolin a fost căsătorit cu actriţa Diane Lane în perioada 2004 - 2013.

În octombrie, Paul Anka, un veteran al industriei de divertisment, s-a căsătorit pentru a treia oară, la vârsta de 75 de ani. Artistul canadiano-american s-a căsătorit cu iubita lui, Lisa Pemberton, pe 22 octombrie, într-o ceremonie intimă, organizată la hotelul Four Seasons din Los Angeles. Acesta este cel de-al treilea mariaj pentru Paul Anka. Artistul a mai fost căsătorit cu Anne De Zogheb, în perioada 1963-2000, şi cu Anna Aberg, în perioada 2008 - 2010.Paul Anka are şase copii - un fiu, Ethan, şi cinci fiice. Printre acestea se numără şi Amanda, soţia actorului Jason Bateman.

În noiembrie, Ricky Martin s-a logodit cu artistul siriano-suedez Jwan Yosef, potrivit unui anunţ făcut de cântăreţul portorican în emisiunea de televiziune ”The Ellen DeGeneres Show”. Ricky Martin şi partenerul lui de viaţă au o relaţie care a început în ianuarie. Starul portorican a avut o relaţie de trei ani cu Carlos Gonzalez Abella din 2011 până în ianuarie 2014. Ricky Martin, în vârstă de 44 de ani, care a anunţat în mod public în 2010 că este homosexual, a devenit tată de gemeni în 2008. Fiii lui, Matteo şi Valentino, s-au născut cu ajutorul unei mame surogat.

 

NAŞTERI – SARCINI – ADOPŢII

În ianuarie, cântăreţul canadian Michael Bublé a devenit tată pentru a doua oară, după ce soţia sa, actriţa argentiniană Luisana Lopilato, a născut un băieţel. Michael Bublé şi Luisana Lopilato s-au căsătorit în martie 2011. Cântăreţul canadian şi actriţa argentiniană au devenit pentru prima dată părinţi, pe 27 august 2013, când s-a născut fiul lor Noah.

În luna martie, prinţesa Victoria a Suediei, în vârstă de 38 de ani, a născut un băieţel, care ocupă locul al treilea în ordinea de succesiune la tronul Suediei. Prinţesa Victoria a Suediei şi Daniel Westling s-au căsătorit în 2010, iar primul lor copil, prinţesa Estelle, s-a născut pe 23 februarie 2012.

Ziggy Marley, fiul celebrului cântăreţ de reggae Bob Marley, a devenit tată pentru a patra oară, după ce soţia lui, Orly, a născut un băieţel în luna martie. Ziggy Marley şi Orly Agai aveau deja trei copii - o fiică, Judah, în vârstă de 10 ani, şi fiii Gideon, în vârstă de 9 ani, şi Abraham, în vârstă de 5 ani.

În aceeaşi lună, actorul Jamie Dornan, protagonistul filmelor din seria ”Cincizeci de umbre ale lui Grey”, a devenit din nou tată, după ce soţia lui, Amelia Warner, a născut cel de-al doilea copil al cuplului. Prima fiică a cuplului, Dulcie, s-a născut în noiembrie 2013.

Actriţa americană Anne Hathaway a devenit mamă pentru prima dată, după ce a născut un băieţel, pe 24 martie. Bebeluşul se numeşte Jonathan Rosebanks Shulman şi este primul copil al vedetei americane cu soţul ei, Adam Shulman. Anne Hathaway şi Adam Shulman s-au căsătorit în 2012.

În aprilie, prinţul Carl Philip al Suediei a devenit tată pentru prima dată, după ce soţia lui, prinţesa Sofia, a născut un băieţel.

La începutul lunii mai, actorul american Eddie Murphy a devenit tată pentru a noua oară, după ce iubita lui, actriţa şi modelul Paige Butcher, a născut o fetiţă, Izzy Oona Murphy. Eddie Murphy are doi fii - Eric, în vârstă de 26 de ani, şi Christian, în vârstă de 25 de ani - din două relaţii anterioare şi cinci copii - Bria, în vârstă de 25 de ani, Myles, în vârstă de 22 de ani, Shayne, în vârstă de 21 de ani, Zola, în vârstă de 15 ani, şi Bella, în vârstă de 13 ani - din căsătoria lui cu Nicole Mitchell, de care a divorţat în 2006, după o căsnicie de 12 ani. Actorul are şi o fiică în vârstă de 9 ani, Angel, cu cântăreaţa Mel B, membră a fostului grup Spice Girls. Angel s-a născut pe 3 aprilie 2007, chiar în ziua în care starul american împlinea vârsta de 46 de ani.

Actriţa Keri Russell a devenit mamă pentru a treia oară, la sfârşitul lunii mai. Bebeluşul este primul copil al actriţei americane şi al iubitului ei, actorul Matthew Rhys, alături de care joacă în serialul ”The Americans”. Keri Russell are deja doi copii - River, în vârstă de 8 ani, şi Willa, în vârstă de patru ani - cu fostul ei soţ, Shane Deary, cu care a fost căsătorită în perioada 2007 - 2013.

Tot în luna mai, Ronnie Wood, chitarist al trupei The Rolling Stones, în vârstă de 68 de ani, a devenit din nou tată, după ce soţia lui, producătoarea de teatru Sally Humphreys, în vârstă de 38 de ani, a născut două fete. Ronnie Wood şi Sally Humphreys s-au căsătorit în anul 2012. Chitaristul, care are o avere estimată la 51 de milioane de dolari, mai are patru copii adulţi. Primul copil, Jesse, în vârstă de 39 de ani, provine din prima lui căsnicie, cu Krissy Findlay. Ceilalţi trei copii Leah, în vârstă de 37 de ani, Tyrone, în vârstă de 32 de ani, şi Jamie, în vârstă de 41 de ani, provin din mariajul său cu Jo Wood. Jamie, adoptat de Ronnie Wood, este fiul lui Jo dintr-o căsnicie anterioară.

La mijlocul lunii iunie, actorul britanic Eddie Redmayne a anunţat că a devenit tată pentru prima dată, după ce soţia lui, Hannah Bagshawe, a născut o fetiţă. Actorul Eddie Redmayne şi Hannah Bagshawe, care este specialist PR în industria finanţelor, s-au căsătorit pe 15 decembrie 2014. 

Actriţa americană Liv Tyler a devenit mamă pentru a treia oară, în luna iulie. Artista, care are o relaţie cu agentul sportiv David Gardner, a născut o fetiţă, Lula Rose. Liv Tyler mai are doi fii - Milo, în vârstă de 12 ani, din mariajul lui Royston Langdon, şi Sailor, născut pe 11 februarie 2015, primul ei copil cu David Gardner.

Actriţa americană Megan Fox a devenit mamă pentru a treia oară, pe 4 august, după ce a născut un băieţel care se va numi Journey River Green. Acesta este cel de-al treilea copil al actriţei americane cu soţul ei, actorul Brian Austin Green.

Tot la începutul lunii august, maestrul bucătar Jamie Oliver a devenit tată pentru a cincea oară, după ce soţia lui, Jools, a născut un băieţel. Soţii Oliver s-au cunoscut în 1993 şi s-au căsătorit în anul 2000. Jamie şi Juliette ”Jools” Oliver aveau deja patru copii - Poppy Honey Rosie, născută pe 18 martie 2002, Daiy Boo Pamela, născută pe 10 aprilie 2003, Petal Blossom Rainbow, născută pe 3 aprilie 2009, şi Buddy Bear Maurice, născut pe 15 septembrie 2010.

În septembrie, actorul american Alec Baldwin a devenit tată pentru a patra oară, după ce soţia lui, Hilaria Baldwin, a născut un băiat, cel de-al treilea copil al cuplului. Alec Baldwin, în vârstă de 58 de ani, şi Hilaria Baldwin, în vârstă de 32 de ani, s-au căsătorit în 2012 şi au deja doi copii - Carmen Gabriela, născută pe 23 august 2013, şi Rafael Thomas, născut pe 17 iunie 2015. Actorul are o altă fiică, Ireland, în vârstă de 20 ani, din mariajul cu actriţa Kim Basinger, cu care a fost căsătorit în perioada 1993 - 2002.

Tot în septembrie, actorul şi regizorul Mel Gibson, în vârstă de 60 de ani, a anunţat că va deveni în curând tată pentru a noua oară, întrucât partenera lui de viaţă, Rosalind Ross, este însărcinată cu primul copil al cuplului. Mel Gibson are deja opt copii: şapte cu fosta lui soţie, Robyn Moore - Hannah, în vârstă de 36 de ani, gemenii Christian şi Edward, în vârstă de 34 de ani, William, în vârstă de 31 de ani, Louis, în vârstă de 28 de ani, Milo, în vârstă de 26 de ani şi Thomas, în vârstă de 17 ani - şi o fiică în vârstă de şase ani - Lucia - cu o fostă iubită, Oksana Grigorieva.

În octombrie, top-modelul Candice Swanepoel, unul dintre ”îngerii” casei de modă Victoria's Secret, a devenit mamă pentru prima oară, după ce a născut un băiat. Bebeluşul este primul copil pe care renumitul model, în vârstă de 27 de ani, îl are cu logodnicul ei, Hermann Nicoli.

Tot în octombrie, Tori Spelling şi soţul ei, Dean McDermott, au anunţat că vor deveni părinţi pentru a cincea oară, după ce renumita actriţă, una dintre vedetele serialului TV ”Beverly Hills 902010”, a dezvăluit că este din nou însărcinată.

În decembrie, cântăreaţa britanică Paloma Faith a devenit mamă pentru prima dată. Paloma Faith s-a căsătorit cu maestrul bucătar neozeelandez Rian Haynes în 2005. Cei doi s-au despărţit după opt luni, iar divorţul lor a fost pronunţat în 2009. Cântăreaţa britanică are din 2014 o relaţie cu artistul francez Leyman Lahcine.

 

DIVORŢURI – DESPĂRŢIRI

În ianuarie, cântăreaţa britanică Cheryl Fernandez-Versini a depus actele prin care cerut divorţul de cel de-al doilea soţ al ei, omul de afaceri francez Jean-Bernard Fernandez-Versini, punând astfel capăt unei căsnicii care a durat 18 luni. Potrivit presei britanice, artista are începând din vara acestui an o relaţie cu cântăreţul Liam Payne, membru al grupului One Direction.

În aprilie, actriţa Kirsten Dunst s-a despărţit de iubitul ei, actorul Garrett Hedlund, punând astfel capăt unei relaţii care a durat patru ani.

Pe 23 mai, actriţa Amber Heard, soţia actorului Johnny Depp, a depus actele prin care a solicitat divorţul de starul american, pe care l-a acuzat de violenţe fizice şi verbale, după o căsnicie care a durat 15 luni. Divorţul a fost finalizat pe 16 august, iar în urma acelei proceduri judiciare, Amber Heard a primit compensaţii financiare de 7 milioane de dolari. Johnny Depp a fost căsătorit şi cu Lori Anne Allison, în perioada 1983 – 1985. Starul american are doi copii – Lily Rose şi Jack – cu una dintre fostele partenere de viaţă ale sale, actriţa şi cântăreaţa franceză Vanessa Paradis, cu care a avut o relaţie în perioada 1998 – 2012.

La începutul lunii iunie, cântăreaţa country-pop Taylor Swift şi DJ-ul scoţian Calvin Harris s-au despărţit, punând astfel capăt unei relaţii care a durat 15 luni.

În luna iunie, cea de-a treia soţie a muzicianului american Jermaine Jackson, Halima Rashid, a cerut acetele de divorţ, invocând diferenţe ireconciliabile. Cei doi nu au copii împreună. Jermaine Jackson are cinci copii din două căsnicii anterioare – cu Alejandra Genevieve Oiaza, între anii 1995 şi 2003, şi Hazel Gordy, între anii 1973 şi 1988.

Tot în luna iunie, actorul american Nicolas Cage şi soţia lui, Alice Kim, s-au despărţit după o căsnicie care a durat 12 ani. Cei doi au împreună un fiu, Kal-el Coppola Cage, în vârstă de 10 ani. Acesta a fost cel de-al treilea mariaj al actorului Nicolas Cage. El a mai fost căsătorit cu actriţa Patricia Arquette, în perioada 1995 - 2001, şi cu Lisa Marie Presley, timp de doar patru luni, în 2002. 

În iulie, actriţa americană Drew Barrymore a depus actele oficiale prin care a solicitat divorţul de soţul ei, Will Kopelman, cu care a fost căsătorită timp de patru ani. Drew Barrymore şi Will Copelman şi-au început relaţia în februarie 2011 şi s-au căsătorit în California, în iunie 2012. Ei au împreună două fiice - Olive, în vârstă de trei ani, şi Frankie, în vârstă de aproape doi ani. Actriţa a mai fost căsătorită cu Jeremy Thomas, timp de patru săptămâni, în 1994, şi cu actorul Tom Green, din iulie 2001 până în octombrie 2002.

În aceeaşi lună, cântăreaţa Lady Gaga, o divă a muzicii pop şi a extravaganţei vestimentare, şi actorul Taylor Kinney au decis să rupă logodna. Taylor Kinney, unul dintre protagoniştii serialului ”Chicago Fire”, s-a logodit cu Lady Gaga în 2015, când a cerut-o în căsătorie pe artistă de Sfântul Valentin, în restaurantul pe care familia vedetei îl deţine în Manhattan.

Actriţa Diane Kruger s-a despărţit de partenerul ei de viaţă, actorul Joshua Jackson, în luna iulie, după o relaţie care a durat 10 ani.

În august, cântăreaţa, actriţa şi dansatoarea americană Jennifer Lopez s-a despărţit de iubitul ei, dansatorul şi coregraful Casper Smart. Jennifer Lopez a început relaţia cu Casper Smart la doar câteva luni după ce ea şi Marc Anthony şi-au anunţat despărţirea, în vara anului 2011. Cei doi cântăreţi latino, care au împreună doi copii - gemenii Max şi Emme -, au fost căsătoriţi timp de şapte ani. Divorţul lor a fost finalizat în 2014. Marc Anthony a fost cel de-al treilea soţ al cântăreţei şi actriţei Jennifer Lopez. Ea a mai fost căsătorită cu dansatorul Chris Judd şi cu ospătarul cubanez Ojani Noa şi a avut relaţii intens mediatizate cu rapperul Sean ”Diddy” Combs şi cu actorul Ben Affleck.

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au despărţit pe 15 septembrie, iar actriţa americană a depus actele de divorţ pe 19 septembrie, după o presupă dispută violentă între Brad Pitt şi fiul cel mare al cuplului, Maddox, la bordul unui avion privat. Cei doi actori luptă în instanţă pentru custodia celor şase copii ai lor - Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox şi Vivienne - încă din luna septembrie, când s-a produs despărţirea cuplului. Potrivit unor documente oficiale, un judecător a acordat actriţei Angelina Jolie  custodie unică. Acesta va fi cel de-al treilea divorţ pentru actriţa Angelina Jolie şi al doilea pentru Brad Pitt. Angelina Jolie a mai fost căsătorită cu actorii Jonny Lee Miller, în perioada 1996-1999, şi Billy Bob Thornton, în perioada 2000-2003, iar Brad Pitt a fost căsătorit cu Jennifer Aniston în perioada 2000-2005.

La sfârşitul lunii septembrie, Naomi Watts şi Liev Schreiber s-au despărţit după o relaţie de 11 ani. Cei doi actori au împreună doi copii.

În octombrie, Laura Giaritta, soţia rapperului Vanilla Ice, a depus actele oficiale prin care a cerut divorţul de soţul ei, după o căsnicie care a durat 16 ani. Demararea procedurii de divorţ are loc la opt ani după ce Vanilla Ice, care are două fiice - Dusti Rain, în vârstă de 18 ani, şi KeeLee Breeze, în vârstă de 16 ani - cu Laura Giaritta, a fost arestat pentru violenţă domestică.

Divorţul actriţei britanice Kate Beckinsale, care s-a despărţit de soţul ei, regizorul Len Wiseman, în noiembrie 2015, după o căsnicie de 12 ani, a fost finalizat în luna octombrie. Kate Beckinsale şi Len Wiseman s-au căsătorit în mai 2014. Cei doi s-au cunoscut în timpul filmărilor din 2003 de la filmul ”Underworld”, regizat de Wiseman, în care actriţa britanică a interpretat rolul unei luptătoare-vampir, alături de Michael Sheen, fostul ei partener de viaţă timp de opt ani, cu care are o fiică, Lily, în prezent în vârstă de 17 ani.

În noiembrie, cântăreţul Marc Anthony s-a despărţit de cea de-a treia soţie a lui, Shannon De Lima, după o căsnicie care a durat doi ani. Cu câteva zile înainte de anunţul despărţirii cuplului, Marc Anthony şi cea de-a doua soţie a lui, cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez, i-au şocat pe spectatorii prezenţi la gala de decernare a premiilor Latin Grammy în momentul în care s-au sărutat pe scenă. Marc Anthony a fost căsătorit cu o fostă Miss Univers, Dayanara Torres, în perioada 2000-2004, cu Jennifer Lopez, în perioada 2004 - 2014, şi cu Shannon De Lima, din 2014 până în prezent. Celebrul cântăreţ american de origine portoricană are cinci copii: o fiică, Arianna Rosado-Muniz, născută în 1994 din relaţia starului cu poliţista newyorkeză Debbie Rosado, doi fii cu Dayanara Torres - Cristian, născut în 2001, şi Ryan, născut în 2003 - şi gemenii Max şi Emme, născuţi în 2008, din căsătoria cu Jennifer Lopez.

În decembrie, divorţul starletei americane Khloe Kardashian de fostul baschetbalist Lamar Odom a fost finalizat, la mai mult de trei ani după ce vedeta de reality-show a demarat acest proces în instanţă. Khloe Kardashian a depus prima dată actele de divorţ în decembrie 2013, la doar câteva zile după ce Lamar Odom şi-a recunoscut vinovăţia într-un proces în care a fost acuzat de conducere a automobilului în stare de ebrietate. Starleta TV a întrerupt procedura de divorţ după ce Lamar Odom a fost găsit în stare de inconştienţă într-un bordel din Nevada, în 2015.

Tot în luna decembrie, actorul britanic Martin Freeman s-a despărţit de partenera lui de viaţă, Amanda Abbington, alături de care joacă în serialul ”Sherlock”, produs de BBC One, punând astfel capăt unei relaţii care a durat 16 ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.