Reprezentanţii lui Gal Gadot au transmis, într-un comunicat de presă, că programul nu îi va permite actriţei să fie prezentă şi să găzduiască ediţia de anul viitor a concursului Eurovision, care va avea loc în Israel.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Televiziunea publică israeliană a făcut o propunere oficială actriţei cunoscută din filmul „Wonder Woman”, după ce Israelul a câştigat finala Eurovision de la Lisabona - pe 19 mai, când piesa „Toy” a cântăreţei Netta Barzilai a primit cele mai multe voturi din partea publicului.

„Gal ar fi fericită să găzduiască şi să ia parte la Eurovision, dar, din păcate, programul nu îi permite”, a transmis agenţia ADD într-un comunicat, citat de ynetnews.com.

Actriţa s-a numărat printre vedetele care au încurajat reprezentanta Israelului, cerând celor 20 de milioane de fani ai ei de pe Instagram să o voteze pe Netta Barzilai.

În finalul concursului de la Lisabona, câştigătoarea a afirmat „Ne vedem la Ierusalim!”, stârnind un val de controverse.

În luna octombrie, Kan 11 - televiziunea publică - va anunţa oraşul ce va găzdui concursul de anul viitor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.