Actriţa Renee Zellweger, premiată cu Oscar anul trecut pentru interpretarea din „Judy”, va fi protagonista unei miniserii NBC bazată pe mai multe poveşti prezentate în emisiunea „Dateline”, relatează The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reţeaua a comandat deja producţia, intitulată „The Thing About Pam”, inspirată de relatările făcute în populara emisiune NBC şi în podcast-ul omonim.

Zellweger va fi şi producător executiv al show-ului de televiziune.

„The Thing About Pam” are în centru o crimă din 2011, victima fiind Betsy Faria. Soţul ei a fost condamnat, dar a insistat că este nevinovat şi a reuşit apoi să anuleze verdictul. Crima a stârnit o serie de evenimente care au expus o schemă diabolică în care era implicată Pam Hupp. Aceasta din urmă execută acum pedeapsa cu închisoarea pe viaţă pentru o crimă comisă în Missouri în 2016.

Povestea ei a făcut subiectul mai multor episoade din „Dateline” şi al podcast-ului „The Thing About Pam” din 2019.

Acesta va fi primul rol permanent al lui Zellweger într-un serial TV. Ea a mai apărut în „What/ If” (Netflix), în 2019.

Actriţa americană este cunoscută pentru rolurile din „Jerry Maguire”, „Cold Mountain” şi din seria filmelor „Bridget Jones”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.