Regizorul canadian Xavier Dolan a anunţat duminică seară că a exclus personajul jucat de actriţa americană Jessica Chastain din filmul său "The death and life of John F Donovan", informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În mai multe mesaje pe contul de Instagram, Xavier Dolan explică faptul că prima versiune a filmului său de mai mult de patru ore a trebuit refăcută. 

"Personajul interpretat de Jessica Chastain a fost, după o matură gândire, scos din film", a dezvăluit regizorul subliniind că "a fost extrem de dificil". Decizia a fost pur şi simplu "editorială" şi nu are legătură cu prestaţia actriţei, a precizat el. 

Xavier Dolan a afirmat că personajul nu se înscria bine în poveste. "Sunt dezamăgit că tema profundă a acestui film nu a permis să ducem la capăt colaborarea noastră", a adăugat el. 

Regizorul a explicat că a vrut să-şi informeze personal fanii "înainte de a evita interpretări inutile". 

De altfel, el s-a arătat "încântat de film" şi "abia aşteaptă să-l împărtăşească" fără însă a anunţa o dată a premierei. 

"The Death and Life of John F. Donovan" este cel mai ambiţios proiect al tânărului regizor şi primul film în realizat în limba engleză cu o distribuţie de staruri precum Kit Harington sau Susan Sarandon.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.