Regizorul chinez Wong Kar-Wai pregăteşte un film despre asasinarea lui Maurizio Gucci, nepotul fondatorului companiei de modă, informează The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Maurizio Gucci a condus casa de modă fondată de Guccio Gucci, iar în 1993 a vândut acţiuni ale companiei în valoare de 170 de milioane de dolari. Doi ani mai târziu a fost ucis, iar fost sa soţie, Patricia Reggiani, a fost acuzată şi condamnată apoi pentru aranjarea asasinatului.

 

Filmul trebuia să fie regizat de Ridley Scott, cu Leonardo DiCaprio şi Angelina Jolie în rolurile principale. Acum, numele vehiculat pentru rolul principal feminin este Margot Robbie, cunoscută din filme ca ”Lupul de pe Wallstreet” (2013) şi ”Focus” (2015).

Scenariştii care au lucrat recent la povestea filmului sunt Andrea Berloff şi Charles Randolph.

 

Finanţarea proiectului cinematografic este asigurată de Annapurna, companie fondată de Megan Ellison.

Wong Kar-Wai, născut pe 17 iulie 1958, este regizor şi scenarist, cunoscut pentru filme ca ”In the Mood for Love”, ”2046” şi ”My Blueberry Nights”. Cel mai recent lungmetraj al său, ”The Grandmaster”, spune povestea lui Ip Man, antrenorul de kung fu al lui Bruce Lee. A fost premiat pentru regie la Festivalul de Film de la Cannes 1997, pentru ”Happy Together”, iar în 2001, cu un premiu César la categoria ”cel mai bun film străin” pentru ”In The Mood for Love”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.