Regizorul filmului biografic „Bohemian Rhapsody”, Bryan Singer, a fost concediat din cauza comportamentului său „inconstant” pe platourile de filmare, informează bbc.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Twentieth Century Fox a anunţat că Bryan Singer nu mai este regizorul acestui film, în timp ce o sursă a declarat pentru BBC că principalul motiv pentru concedierea cineastului este „comportamentul său inconstabt pe platourile de filmare”.

Pe de altă parte, Bryan Singer - care a regizat „The Usual Suspects”, patru filme din franciza „X-Men” şi „Superman Returns” - a spus că a fost concediat în timp ce era bolnav, studioul refuzând să îl susţină în această perioadă.

Potrivit The Hollywood Reporter, Singer a avut un conflict cu actorul Rami Malek, care îl interpretează pe Freddie Mercury, şi nu s-a prezentat la filmări de mai multe ori. 

Recent, studioul a anunţat că producţia filmului biografic despre Freddie Mercury a fost suspendată pentru ca cineastul să se ocupe de „o problemă personală de sănătate”.

Într-o declaraţie trimisă BBC prin intermediul avocatului său, Singer a spus că este dezamăgit pentru că nu poate finaliza filmul, pe care l-a descris drept „un proiect care îl pasionează”.

„Cu mai puţin de trei săptămâni de filmare rămase, am cerut Fox puţin timp liber pentru a mă putea întoarce în SUA cu scopul de a rezolva probleme de sănătate urgente ale unuia dintre părinţii mei”, a transmis Singer.

„Aceasta a fost o experienţă foarte dificilă, care a dus la deteriorarea propriei mele sănătăţi. Din păcate, studioul a refuzat să mă susţină şi a încetat colaborarea cu mine. Aceasta nu a fost decizia mea”, a mai spus regizorul.

El a adăugat că zvonurile în privinţa conflictului său cu Malek sunt false. 

„Deşi uneori am avut diferenţe creative pe platourile de filmare, eu şi Rami am continuat să lucrăm împreună la acest film până aproape de Ziua Recunoştinţei”, a spus regizorul, care a fost şi coproducător al acestui film.

Brian May şi Roger Taylor sunt producători muzicali executivi ai filmului care se axează pe viaţa solistului Freddie Mercury.

Filmările pentru „Bohemian Rhapsody” începuseră în Marea Britanie. Este aşteptat ca filmul să fie lansat în decembrie 2018.

Fimul biografic are la bază un scenariu scris de Anthony McCarten şi îi mai are în ditribuţie pe actorii Ben Hardy, Joe Mazzello şi Gwilym Lee.

Formaţia Queen a fost înfiinţată în 1970, la Londra. Trupa a cunoscut succesul în formula Freddie Mercury (voce, pian, chitară), Brian May (chitară, voce), John Deacon (bas) şi Roger Taylor (tobe, voce). După moartea lui Freddie Mercury, pe 24 noiembrie 1991, la vârsta de 45 de ani, din cauza SIDA, basistul John Deacon a decis să se retragă din muzică, iar Brian May şi Roger Taylor au continuat să cânte solo, dar şi sub numele Queen, cu diferiţi solişti. În perioada 2004 - 2009, vocalistul formaţiei a fost Paul Rodgers. Din 2011, formaţia britanică a început o colaborare cu solistul american Adam Lambert.

Cu 15 albume de studio, trupa Queen a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame, în 2001, şi primit o stea pe Hollywood Walk of Fame, în 2002. Doi ani mai târziu, Queen a fost inclusă în UK Hall of Fame. Albumele formaţiei au fost vândute în aproximativ 200 de milioane de exemplare în întreaga lume.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.