După patru ani de absenţă, Darren Aronofsky a anunţat un nou film cu Brendan Fraser şi pregăteşte un lungmetraj de groază care îi va permite să reia colaborarea cu Jared Leto la 20 de ani după "Requiem for a Dream", potrivit Deadline.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit informaţiilor site-ului de specialitate Deadline, cineastul şi actorul vor lucra cu producătorul Jason Blum la un film de groază "Adrift". Un proiect pe care Jared Leto l-a dezvoltat de zece ani şi care spune povestea unui vapor fantomă pierdut pe mare. 

Darren Aronofsky filmează în martie "The Whale", cu Brendan Fraser. Adaptare a unei piese de Samuel D. Hunter, acest film pune în scenă un bărbat cu peste 270 de kilograme care trăieşte singur şi încearcă să-şi găsească fiica de care s-a despărţit. 

Este vorba despre primele proiecte ale lui Darren Aronofsky de la polemica iscată cu filmul "mother!" în 2017. Acest film, neclasabil, între thriller şi fabulă ezoterică, a împărţit critica şi publicul şi a fost huiduit la Festivalul de Film de la Veneţia. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.