Regizorul Bryan Singer, concediat de la cârma filmului „Bohemian Rhapsody” în faza de producţie, înlocuit apoi cu Dexter Fletcher, a mulţumit online pentru „onoarea” făcută de Asociaţia Presei Străine de la Hollywood de a premia lungmetrajul la categoria „cel mai bun film - dramă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Singer, creditat pentru regia filmului despre ascensiunea trupei Queen, nu a fost menţionat pe scena galei Globurilor de Aur, care a avut loc duminică seară, nici de actorul Rami Malek, premiat pentru interpretarea rolului Freddie Mercury, nici de producătorul Graham King, care a ridicat trofeul pentru „cel mai bun film - dramă”. 

Singer a publicat pe contul său de Instagram o fotografie, cu menţiunea: „Ce onoare. Mulţumesc, Hollywood Foreign Press Association”.

Bryan Singer a fost dat afară din echipa filmului „Bohemian Rhapsody” în decembrie 2017, după ce - potrivit 20th Century Fox - a absentat inexplicabil de pe platou în câteva rânduri.

Fletcher, cunoscut pentru „Eddie the Eagle”, l-a înlocuit la scurt timp pentru a încheia filmările. Singer a fost creditat ca regizor, în conformitate cu regulile Directors Guild of America (Sindicatului Regizorilor Americani).

La cea de-a 76-a ediţie a galei Globurilor de Aur, pelicula „Bohemian Rhapsody” s-a impus la categoriile „cel mai bun film - dramă” şi „cel mai bun actor în rol principal”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.