Regina Elizabeth II, în vârstă de 94 de ani, a fost fotografiată călare în curtea palatului Windsor, aceasta fiind prima apariţie a ei după ce s-a plasat în autoizolare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Imagini cu regina plimbându-se călare prin grădinile castelului Windsor, unde se află alături de prinţul consort Philip, au fost difuzate de Palatul Buckingham şi publicate pe pagina de Facebook a familiei regale.

„Regina este fotografiată călărindu-l pe Fern, un ponei în vârstă de 14 ani, în parcul Windsor, în acest sfârşit de săptămână. Majestăţii Sale i-a făcut plăcere încă din copilărie să călărească şi este preocupată îndeaproape de bunăstarea cailor pe care îi deţine pentru reproducere, echitaţie şi curse”, este mesajul care însoţeşte fotografiile.

Alături de pozele recente au fost publicate şi trei mai vechi.

Cea mai recentă imagine oficială cu regina Elizabeth II data din 19 martie. Ea a fost realizată la ieşirea din Palatul Buckingham, în drum spre Windsor.

În această perioadă, ducii de Cambridge şi copii lor se află în reşedinţa din Norfolk, iar prinţul Charles şi soţia lui, Camila, în Scoţia.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.