Regina Elizabeth a II-a şi-a lansat propria marcă de lichid de vase, la preţul de 14,99 lire sterline o sticlă, după ce s-a dezvăluit că îi place să spele vasele din când în când, scrie Daily Mail.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Majestatea Sa a început să vândă sticle cu săpun lichid de 500 de mililitri la moşia ei Sandringham din Norfolk. 

Aroma produsului este „coastal walks” (plimbări pe coastă).

Ca majoritatea produselor vândute la Sandringham, gin, ceai, biscuiţi, săpunul lichid este realizat în împreujurimile proprietăţii, aşa cum este indicat pe etichetă. 

„Inspiraţi de o pasiune comună pentru protejarea mediului, am colaborat cu Norfolk Natural Living (o firmă de produse naturale) cu scopul de a produce săpunul lichid la doar 16 kilometri de proprietatea Sandringham, folosind cele mai bune produse vegetale”. 

Proprietatea de la Sandringham a colaborat deja cu Norfolk Natural Living pentru a realiza un parfum pentru câini - seştie că regina apreciează compania câinilor din rasa corgie, numit şi acesta „coastal walks”. 

Paul Burrell, fost majordom la Buckingham, a declarat în podcastul „The Secret” din 2020 cp regina Angliei are obiceiul de a spăla tacâmurile după picnicurile de la Balmoral. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.