Regina Elisabeta a Marii Britanii şi redactorul-şef al revistei americane Vogue, Anna Wintour, au stat alături, în primul rând, la prezentarea de modă a designerului Richard Quinn, fiind prima vizită a suveranei la Săptămâna Modei de la Londra, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Regina a urmărit prezentarea tânărului creator britanic Richard Quinn, pe care l-a premiat cu "Elizabeth II Fashion Award", recompensă ce va fi acordată anual unei tinere speranţe din domeniu.

Regina Elisabeta a II-a şi Anna Wintour la London Fashion Week (Foto: Facebook)
Regina Elisabeta a II-a şi Anna Wintour la London Fashion Week (Foto: Facebook)

"Ca un omagiu adus industriei şi ca moştenire a mea pentru toţi cei care au contribuit în moda britanică, aş vrea să prezint acest premiu pentru tinere talente", a spus Regina.

Îmbrăcată într-o jachetă de culoarea albastru deschis, suverana a părut surprinsă de colecţia lui Quinn, care includea combinaţii îndrăzneţe de haine largi cu elemente luminoase, căşti de biciclist şi rochii din piele cu dresuri plasă.

Regina Elisabeta a II-a, la prezentarea colecţiei lui Richard Quinn de la London Fashion Week (Foto: Facebook)
Regina Elisabeta a II-a, la prezentarea colecţiei lui Richard Quinn de la London Fashion Week (Foto: Facebook)

"De la tweedul din Hebrides la dantela din Nottingham şi desigur strada Carnaby, cunoscută pentru shopping, industria noastră de modă a devenit celebră pentru meşteşugul remarcabil de mulţi ani şi continuă să producă textile şi croieli de mare clasă", a adăugat ea. 

Quinn a descris momentul ca "puţin suprarealist", adăugând că şi-ar dori să o îmbrace pe viitoarea membră a familiei regale Meghan Markle, care se va căsători cu prinţul Henry în luna mai. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.