Actorul Regé-Jean Page a sugerat o posibilă apariţie a personajului său din „Bridgerton”, ducele de Hastings, în sezonul doi al serialului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fanii serialului lansat anul trecut de Netflix au fost dezamăgiţi să afle, dintr-un anunţ pe Instagram, că Regé-Jean Page nu va reveni în rolul din „Bridgerton”, Simon Basset, duce de Hastings.

„Ne va lipsi prezenţa lui Simon pe ecrane, dar el va fi mereu parte din familia Bridgerton. Daphne va rămâne soţie devotată şi soră”, a fost anunţat în urmă cu mai multe luni.

După ce revista GQ Marea Britanie a insistat legat de o posibilă apariţie în sezonul al doilea, Page a obiectat iniţial, afirmând „Nu vă pot spune”, înainte să sugereze: „Nu este ceva minunat să fii surprins de ce nu bănuiai?”.

Page a confirmat că a părăsit grupul de discuţii de pe WhatsApp al distribuţiei: „Universul s-a extins. Nu mai fac parte din el”.

„Am ieşit, cu tot respectul, nu am vrut să îi pun în situaţia ciudată de a fi nevoiţi să mă dea afară”, a spus el.

Surse au declarat pentru Variety că Page nu o să apară în sezonul secund.

Între timp, actorul a semnat pentru două proiecte: „The Grey Man” al fraţilor Russo, în care va juca alături de Chris Evans, Chris Pine, Ryan Gosling şi Ana de Armas, şi „Dungeons & Dragons”. El este şi unul dintre candidaţii la preluarea rolului James Bond de la Daniel Craig.

„Bridgerton” a primit 12 nominalizări la premiile Primetime Emmy, care vor fi acordate în toamnă, inclusiv la categoriile „serial-dramă” şi „actor în rol principal” (Regé-Jean Page).

Producţia Shondaland este cel mai popular show al Netflix, fiind vizionată de pe 82 de milioane de conturi.

Sezonul al doilea al serialului va avea la bază a doua carte din seria semnată de Julia Quinn, „The Viscount Who Loved Me”. Fiecare dintre romanele seriei se concentrează pe câte un cuplu. De această dată, în prim plan se vor afla Anthony Bridgerton, fratele protagonistei primului sezon, şi Kate Sharma.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.