Rapperul Kanye West, care a fost spitalizat în urmă cu un an şi jumătate din cauza unei crize de stres şi oboseală, a anunţat joi că va lansa două albume în luna iunie, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-o serie de mesaje publicate pe Twitter, artistul în vârstă de 40 de ani, care s-a comparat deja cu Michelangelo şi Stephen Hawking, a declarat că un album va avea şapte titluri şi va apărea pe 1 iunie şi un altul, alături de rapperul Kid Cudi, va fi lansat o săptămână mai târziu. 

Acest album, realizat în colaborare cu protejatul său Cudi, se va numi "Kids See Ghost", a precizat el.

Soţul lui Kim Kardashian şi-a întrerupt brusc un turneu în 2016 după o lungă tiradă în timpul unui concert. El l-a criticat atunci pe Jay-Z şi a anunţat că îl susţine pe republicanul Donald Trump în alegerile prezidenţiale. 

Potrivit reprezentanţilor săi, West a avut o depresie nervoasă. De atunci, rapperul din Chicago a fost discret în privinţa apariţiilor în mass-media. 

Cel mai recent album al său, "The Life of Pablo", a apărut în 2016. 

Kanye West, născut pe 8 iunie 1977, este rapper şi producător muzical, devenit cunoscut la începutul anilor 2000. Artistul a lansat opt albume de studio - dintre care unul în colaborare cu Jay Z -, care s-au vândut în peste 32 milioane de copii şi au generat peste 100 milioane de descărcări digitale. Kanye West a câştigat 21 de premii Grammy.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.