Rapperul american Kanye West a compus un poem despre McDonald's, ce a fost tipărit în noua revistă lansată de cântăreţul Frank Ocean, intitulată Boys Don't Cry, informează contactmusic.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Revista Boys Don't Cry a fost lansată weekendul trecut alături de noul album de studio al rapperului Frank Ocean, ”Blonde”. Poezia scrisă de Kanye West se intitulează ”The McDonald's Man”.

Potrivit Entertainment Weekly, poemul include versuri precum: ”Omul de la McDonald's/ Omul de la McDonald's/ Cartofii prăjiţi au avut un plan/ Cartofii prăjiţi au avut un plan/ Bufetul cu salate şi ketchup-ul au înfiinţat o trupă/ Întrucât cartofii prăjiţi aveau un plan.../ Cheeseburgerul şi shake-urile au format o trupă/ Pentru a contracara planul cartofilor prăjiţi/ Am ştiut dintotdeauna - cartofii prăjiţi sunt malefici, omule!”.

”Ştiam că Diet Coke era geloasă pe cartofii prăjiţi/ Ştiam că McNuggets era gelos pe cartofii prăjiţi/ Chiar şi McRib era gelos pe cartofii prăjiţi/ Puteam să văd asta prin ochii lui artificiali din carne/ Şi el era acolo doar de ceva vreme/ Toată lumea era geloasă pe cartofii prăjiţi/ Cu excepţia unui singur tip special/ Acel tort dulce cu mere”.

Kanye nu este însă singurul fan McDonald's din familia sa. Soţia rapperului, starleta Kim Kardashian, a publicat recent pe site-ul ei personal un mesaj despre celebrul lanţ de restaurante fast-food.

După acel mesaj, ea a fost recompensată de managerii de la McDonald's cu o geantă de lux plină cu cupoane de reduceri în magazinele din acest lanţ de restaurante. 

Kanye West, născut pe 8 iunie 1977, este un rapper şi producător muzical american, care a devenit cunoscut la începutul anilor 2000. Artistul a lansat opt albume de studio - dintre care unul în colaborare cu Jay Z -, care s-au vândut în peste 32 milioane de copii şi au generat peste 100 milioane de descărcări digitale. Kanye West a câştigat 21 premii Grammy.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.