Rapperul american Logic, care a anunţat recent că se retrage din muzică, a semnat un acord exclusiv cu platforma de streaming Twitch, informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru The Verge, el a declarat: „Nu sunt rapper. Sunt doar un tocilar. Iubesc jocurile video”.

Rapperul, pe numele real Sir Robert Bryson Hall II, este un utilizator al platformei de mai mulţi ani.

Acesta este primul contract semnat de Twitch cu un artist, dar nu este deocamdată clar dacă el va partaja muzică pe platformă.

Săptămâna trecută, Logic a spus că „No Pressure”, ce va fi lansat pe 24 iulie, va fi ultimul lui album de studio şi că se retrage pentru a se dedica rolului de tată.

Acum, el spune că s-a simţit „forţat” când a făcut acel anunţ. „Nu este vorba că m-a făcut să mă simt aşa casa de discuri. Am făcut-o singur”.

Logic speră să îşi aducă pe platformă baza lui de fani. „Voi aduce noi ochi serviciului lor, ei vor aduce noi bani în contul meu din bancă şi... glumesc. Nu voi merge la Twitch să ţin dezbateri politice”, a mai spus el. 

Rapperul a mai precizat că site-ul este „cel mai sigur mod posibil” de a interacţiona cu fanii.

Recent, Twitch a fost acuzat că nu face suficiente pentru a controla hărţuirea şi rasismul. Serviciul a anunţat că va începe să interzică permanent accesul în cazul utilizatorilor care se dovedesc că au instigat la ură sau au comis abuzuri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.