Rapperul 50 Cent a primit, joi, o stea pe Hollywood Walk of Fame, iar la ceremonie a participat şi Eminem, care l-a ajutat în urmă cu două decenii în lansarea carierei, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marshall “Eminem” Mathers şi 50 Cent s-au cunoscut în 2002. „Între toate lucrurile pe care nu mi le amintesc din 2002”, a glumit Eminem, „am perfect în minte prima dată când l-am întâlnit pe 50. Farmecul şi personalitatea, totul s-a potrivit intensităţii muzicii lui”.

Colaborarea cu producătorul Dr. Dre l-a făcut pe Eminem star, iar împreună au făcut acelaşi lucru pentru rapperul Curtis Jackson, cunoscut ca 50 Cent.

„Dre şi cu mine am ştiut că, dacă avea să funcţioneze pentru noi, avea să funcţioneze pentru restul lumii. Sunt bucuros că am crezut în instinctele noastre”, a mai spus Eminem.

Eminem şi 50 Cent au colaborat pentru numeroase proiecte în ultimii 20 de ani. „Sunt astăzi aici pentru că nu este doar un partener de afaceri pentru mine, este unul dintre cei mai buni prieteni din lume. Mi-a fost mereu alături când am avut nevoie de el”.

50 Cent le-a mulţumit lui Dr. Dre şi Eminem pentru că l-au ajutat să pornească în industria muzicală. „Nu cred că traiectoria mea ar fi fost ce este fără susţinerea lor”.

Jackson, în vârstă de 44 de ani, este, pe lângă interpret rap, actor, antreprenor şi producător de televiziune.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.