Lungmetrajul „Rampage: Scăpaţi de sub control”, regizat de Brad Peyton, cu Dwayne Johnson în rol principal, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, după două săptămâni de la debut. Patru filme au debutat între primele zece poziţii ale clasamentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul regizat de Peyton a generat încasări de 460.939 de lei în acest weekend şi a fost vizionat de 20.296 spectatori, potrivit cifrelor oferite de Cinemagia.

Pe locul al doilea în clasamentul românesc s-a situat comedia „Interzis la... sex/ Blockers”, cu John Cena în distribuţie. Filmul a generat, în cel de-al doilea weekend de la premieră, încasări de 289.743 de lei şi a fost vizionat de 13.940 de spectatori.

Animaţia „Raţă, raţă şi gâscan/ Duck Duck Goose”, regizată de Christopher Jenkins, a debutat pe cel de-al treilea loc în clasament, cu încasări de 194.709 de lei, după ce a fost vizionată de 10.575 de spectatori.

Documentarul „România neîmblânzită”, regizat de Tom Barton-Humphreys şi narat de Victor Rebengiuc, s-a menţinut pe locul al patrulea în box office-ul românesc de weekend, după ce a generat încasări de 147.173 de lei, în cel de-al doilea weekend de la debut, în care a fost vizionat de 7.937 de spectatori.

Animaţia live action „Peter iepuraşul/ Peter Rabbit” s-a menţinut pe locul al cincilea în top, după patru săptămâni de la lansare. Lungmetrajul a generat încasări de 142.848 de lei şi a fost vizionat de 7.831 de spectatori.

Drama horror „Fără zgomot!/ A Quiet Place”, regizată de John Krasinski, care joacă în film alături de soţia lui, Emily Blunt, a coborât trei poziţii în clasament, ajungând pe locul al şaselea, după ce a generat, în cel de-al doilea weekend de la debut, în care a generat încasări de 134.545 de lei şi 6.644 de spectatori.

Drama romantică „Sub soarele nopţii/ Midnight Sun”, regizată de Scott Speer, cu Bella Thorne, Patrick Schwarzenegger, Rob Riggle şi Quinn Shephard în distribuţie, a debutat pe cel de-al şaptelea loc în top. Filmul a generat încasări de 119.060 de lei, după ce a fost vizionat de 6.353 de spectatori.

Comedia „Super poliţişti 2/ Super Troopers 2”, regizată de Jay Chandrasekhar, a debutat pe cel de-al optulea loc în top, cu încasări de 106.380 de lei, după ce a fost vizionată de 5.037 de spectatori.

Filmul SF „Ready Player One: Să înceapă jocul/ Ready Player One” al lui Steven Spielberg, după cel de-al patrulea weekend de la premieră, a coborât şase poziţii, până pe locul al nouălea în clasament. Lungmetrajul a generat încasări de 87.934 de lei în acest weekend, după ce a fost vizionat de 3.849 de spectatori.

„The Wanderers, Vânătorul de spirite", în regia lui Dragoş Buliga şi cu Armand Assante în rol principal, a debutat pe cel de-al zecelea loc în box office-ul românesc, cu încasări de 62.695 de lei şi 3.839 de spectatori.

Filmul a fost desemnat „best dramatic feature" la The Philip K. Dick Film Festival la New York, dedicat producţiilor fantasy.

Filmul a câştigat deja două premii „best feature" la festivalurile Dracula Film Festival, Brasov şi Unreal Film Festival, Memphis din SUA şi a fost inclus în selecţia oficială a festivalurilor Garden State Film Festival, New Jersey şi Glasgow Film Festival, Scoţia.

Regizat de Dragoş Buliga şi bazat pe un scenariu original semnat de Octav Gheorghe, „The Wanderers, Vânătorul de spirite" este povestea unui american, Louis (Armand Assante), cel mai faimos vânător de fantome şi vampiri din lume, care împreună cu un jurnalist, Robert (Lior Ashkenazi), ajunge într-un sat din Transilvania pe urmele unei misterioase poveşti sângeroase petrecută în castelul Zalesky. Ghid le este o româncă care aspiră la meseria de jurnalist (Raluca Aprodu) şi care are în grijă şi o echipă de coreeni în căutarea unui subiect senzaţional pentru un reality show.

Distribuţia îi include pe actorii români (Oana Marcu, Alexandra Apetrei, Pali Vecsei, George Remeş, Bogdan Nechifor, Claudiu Bleonţ), pe actorul israelian Lior Ashkenazi protagonistul filmului „Foxtrot”, care a câştigat Leul de argint la Festivalul de Film de la Veneţia 2017, şi pe actorii coreeni Bae Junghawa şi Sun Hojae, dar şi pe Branko Duric, actor şi muzician bosniac.

„The Wanderers, Vânătorul de spirite" este un proiect românesc independent filmat în engleză, română, germană şi coreeană, realizat de către de Wanderers Inc., Frame Film şi That’s the Film şi o echipă de producători din România, UK, Franţa, Spania. Filmările au avut loc în Sighişoara, Dofteana (jud Bacău) şi Bucureşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.