Actorul Rami Malek se află în negocieri avansate pentru a juca rolul negativ în cel de-al 25-lea film al francizei James Bond, potrivit Collider.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Recent premiat cu Oscar pentru rolul principal din „Bohemian Rhapsody”, actorul de origine egipteană va juca împreună cu Daniel Craig în producţia regizată de Cary Joji Fukunaga.

Personajul negativ din următorul film cu agentul James Bond în prim-plan este unul cu origini nord-africane. La momentul în care Danny Boyle era angajat să regizeze acest lungmetraj, a fost vehiculat faptul că actorul marocan Said Taghmaoui va juca acest rol.

Nu au fost făcute publice informaţii privitor la caracteristicile personajelor, însă este cunoscut faptul că actriţa Lea Seydoux va reveni în rolul psihologului Madeleine Swann. În plus, Naomie Harris, Ben Whishaw şi Ralph Fiennes vor reveni în distribuţie.

Scott Z. Burns va rescrie scenariul lui Fukunaga, iar lansarea a fost stabilită pentru 8 aprilie 2020, potrivit unui anunţ făcut recent de MGM.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.