Actorul Rami Malek, premiat anul acesta cu Oscar pentru interpretarea din „Bohemian Rhapsody”, a dezvăluit că a insistat asupra unui singur lucru înainte de a accepta rolul negativ în al 25-lea film din franciza „James Bond”: personajul său să nu fie un terorist vorbitor de arabă sau un răufăcător care se foloseşte de religie pentru a-şi justifica crimele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lungmetrajul, care nu a primit încă un titlu oficial, este regizat de Cary Joji Fukunaga, iar din distribuţie fac parte Daniel Craig, Rami Malek, Ana De Armas, Lashana Lynch, David Dencik, Billy Magnussen, Dali Benssalah, Lea Seydoux, Jeffrey Wright, Ben Whishaw, Rory Kinnear, Naomie Harris şi Ralph Fiennes.

Malek a declarat pentru The Mirror: „Este un personaj minunat şi sunt foarte încântat. Dar a fost un lucru pe care l-am discutat cu Cary Fukunaga. I-am spus: «Nu îl putem identifica cu niciun act de terorism care reflectă o ideologie sau religie. Nu este ceva ce aş face, aşadar, dacă din acest motiv sunt alegerea voastră, mă puteţi exclude». Dar clar nu asta era viziunea lui. Aşa că este un alt gen de terorist”.

Actorul de origine egipteană a spus că background-ul lui etnic şi faptul că este conştient că este importantă o reprezentare pozitivă l-au făcut să ia această decizie.

„Este materialul din care sunt făcut”, a afirmat el. „Sunt egiptean. Am crescut ascultând muzică egipteană. L-am iubit pe Omar Sharif. Aceştia sunt oamenii mei. Mă simt atât de legat de cultura şi oamenii care sunt acolo”.

El a mai spus că „Bond este ceva cu care toţi am crescut”.

Filmul este programat să fie lansat în cinematografe pe 8 aprilie 2020.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.