Quentin Tarantino s-a scuzat faţă de femeia care a fost violată de regizorul Roman Polanski în 1977, pe când avea 13 ani, pentru comentariile făcute într-un interviu acordat în 2003 lui Howard Stern.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În interviul dat în urmă cu 15 ani, regizorul afirma că incidentul în care a fost implicată Samantha Geimer „nu a fost viol” şi că ea „şi-a căutat-o”.

Marţi, Geimer a declarat pentru New York Daily News că acele comentarii făcute de Tarantino sunt „greşite”. „Pun pariu că ştie asta”, a adăugat ea.

Joi, regizorul a transmis un comunicat IndieWire în care se scuză pentru remarcile făcute. 

„Vreau să îmi cer scuze faţă de Samatha Geimer pentru remarcile nesăbuite făcute la The Howard Stern Show, speculând la adresa ei şi a faptei comise împotriva ei. Cincisprezece ani mai târziu, am realizat cât de mult am greşit. Doamna Geimer a fost violată de Roman Polanski. Când Howard a adus vorba despre Polanski, am jucat în mod eronat rolul avocatului diavolului în dezbatere de dragul de a fi provocator. Nu am luat în considerare sentimentele doamnei Geimer şi pentru asta îmi pare rău cu adevărat”.

Tarantino a continuat: „Aşadar, doamna Geimer, am fost ignorant şi insensibil şi, mai presus de toate, incorect. Îmi pare rău, Samantha”.

Roman Polanski a recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră în anul 1977, a executat 42 de zile de închisoare, după care a fugit din Statele Unite ale Americii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.