Quentin Tarantino pregăteşte un film „Star Trek” cu J.J. Abrams, producător, şi scenaristul lungmetrajului „The Revenant”, Mark L. Smith, potrivit The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Proiectul a devenit public la începutul acestei luni, când au apărut informaţii potrivit cărora Tarantino a participat cu J.J. Abrams la un pitch pentru un film „Star Trek”, iar cei doi au căzut de acord să îl dezvolte la Paramount, cu Tarantino în rol de regizor.

Ideea vine după aproximativ un deceniu de când Abrams a revitalizat franciza pentru marele ecran, cu „Star Trek” din 2009, apoi „Star Trek Into Darkness”, apărut în 2013. Cel mai recent film din serie, „Star Trek: Beyond” (2016), regizat de Justin Lin, a avut cele mai mici încasări dintre lungmetrajele francizei - 343,4 milioane de dolari - la nivel global.

Tarantino este un fan declarat al filmelor „Star Trek”. „Ce le-a limitat a fost bugetul de anii 1960 şi cele opt zile programate pentru filmări.Poţi lua uşor un episod clasic din «Star Trek» şi să îl extinzi la 90 de minute sau mai mult şi să iasă ceva uimitor”, a spus el într-un interviu acordat Nerdist.com, adăugând că „Yesterday's Enterprise” din „Star Trek: The Next Generation” este unul dintre cele mai bine scrise episoade din „Star Trek”.

Quentin Tarantino pregăteşte, de asemenea, cel de-al nouălea film al său, cu titlul de lucru „#9”, bazat pe crimele comise de Charles Manson la finalul anilor 1960. Pelicula urmează să apară în 2019.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.