Biletele pentru concertul pe care trupa americană Metallica îl va susţine pe 14 august 2019 la Arena Naţională din Bucureşti au fost vândute în timp record, în 24 de ore de la punerea în vânzare generală, transmit organizatorii, Emagic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Concertul va face parte din turneul european „WorldWired”.

Bilete pentru toate categoriile au fost puse în vânzare generală pe 28 septembrie, începând cu ora 10:00, şi, în aproximativ 3 minute, au fost epuizate mai multe categorii, existând zeci de mii de accesări simultane ale site-urilor de bilete.

Primele epuizate au fost categoriile de gazon, urmate de cele cu loc în tribune. Pe parcursul zilei, în urma discuţiilor cu echipa de producţie a turneului, „au mai fost eliberate locuri în mai multe categorii (inclusiv gazon) şi puse direct la vânzare”.

Au fost disponibile contingente limitate de bilete în perioada de presale. Deşi nu este o procedură comună pentru România, perioada de presale a fost valabilă pentru toate concertele din turneul european „WorldWired” anunţat pe 24 septembrie.

Eventim şi Iabilet sunt singurii distribuitori autorizaţi de bilete, iar cei care achiziţionează bilete din alte surse, inclusiv de pe site-uri de revânzare precum Viagogo, nu au garantat accesul la concert, au mai transmis organizatorii.

Până la momentul publicării acestei ştiri, News.ro nu a reuşit să ia legătura cu reprezentanţii Emagic pentru mai multe detalii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.