Proiectul ”Faţa ascunsă”, un documentar interactiv despre depresie, ce prezintă mărturiile a 15 persoane de vârste diferite din Bucureşti, va fi lansat miercuri, de la ora 19.00, la Clubul Ţăranului din Capitală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Documentarul prezintă felul în care se vede şi se ascunde depresia în Bucureştii prezentului, informează Clubul Ţăranului.

Cei 15 protagonişti, care şi-au asumat identitatea şi au acceptat să-şi facă publice poveştile, fac parte din cercetarea desfăşurată pe parcursul unui an şi jumătate, care a fost urmată de un proces de selecţie şi analiză de conţinut a unei arhive video de aproximativ 80 de ore.

Participanţii la lansare vor putea explora documentarul într-o manieră multisenzorială printr-o platforma digitală intaractivă şi o instalaţie care foloseşte realitatea augmentată.

În plus, va fi prezentat ”Faţa ascunsă remix” - un performance live audio-video realizat de Cinty Ionescu (video design) şi Sorin Paun Randomform (sound design), care reinterpretează şi remixează live poveşti personale legate de depresie, pornind de la documentarul interactiv ”Faţa ascunsă”.

Accesul la eveniment este gratuit.

”Faţa ascunsă” este un proiect cultural produs în cadrul candidaturii Bucureşti la titul de Capitală Europeană a Culturii 2021.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.