Producţia pentru „Maverick” - continuarea filmului „Top Gun” - realizată de Paramount, cu Tom Cruise în rol principal, a început joi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Actorul a publicat joi dimineaţă, pe Twitter, o fotografie în care apare privind către o aeronavă F-14A Tomcat, cu hashtag-ul #Day1 şi textul „Feel the need”, aluzie la una dintre cele mai cunoscute replici din filmul lansat în 1986. 

Regizorul filmului este Joseph Kosinski, care a regizat „Oblivion. Planeta uitată/ Oblivion”, cu Tom Cruise în distribuţie, iar scenariul peliculei este semnat de Peter Craig, Justin Marks, Ashley Miller şi Zack Stentz.

Jerry Bruckheimer, care a produs primul film, a revenit în acelaşi rol alături de David Ellison de la Skydance şi de Cruise.

„Top Gun: Maverick” este programat să fie lansat pe 12 iulie 2019.

Următorul film cu Tom Cruise în rol principal, „Mission: Impossible - Fallout”, va avea premiera pe 27 iulie anul acesta.

Primul film „Top Gun” (1986), regizat de Tony Scott - care a murit în 2012 -, i-a mai avut în distribuţie pe actorii Kelly McGillis, Val Kilmer, Anthony Edwards şi Tom Skerritt. Tom Cruise a interpretat rolul unui tânăr pilot de avion, care se îndrăgosteşte de instructorul de zbor Charlie Blackwood, interpretată de Kelly McGillis.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.