Producţia pentru cel de-al treilea film din franciza „Fantastic Beasts” al Warner Bros. va începe în toamnă, scrie Deadline.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iniţial, filmările pentru pelicula scrisă de J.K. Rowling erau programate pentru a începe în luna iulie.

Cel mai recent lungmetraj din franciză, „Fantastic Beast: The Crimes of Grindelwald”, cu Eddie Redmayne, Jude Law, Zoe Kravitz şi Johnny Depp în distribuţie, a generat încasări de 648,8 milioane de dolari, la nivel global.

Nu au fost dezvăluite detalii despre partea a treia a francizei, în afara faptului că va răspunde mai multor întrebări rămase fără soluţie până acum.

Primele două lungmetraje au fost filmate în studiourile Leavesden din Marea Britanie, însă nu a fost confirmat acest lucru şi în cazul celui de-al treilea.

David Yates va regiza şi a treia peliculă, iar David Heyman, Steve Kloves, Lionel Wigram şi Rowling vor fi producători.

Împreună, primele două filme au generat încasări de 1,46 de miliarde de dolari, la nivel global. Alături de cele 7,7 miliarde de dolari, încasări generate de filmele francizei „Harry Potter”, Rowling Wizarding Universe a înregistrat aproximativ 9,2 miliarde de dolari.

„Fantastic Beasts 3” era programat spre a fi lansat în 2020, iar părţile 4 şi 5, în 2022, respectiv 2024.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.