Procesul intentat de actriţa Ashley Judd fostului producător de film Harvey Weinstein pentru defăimare a fost întrerupt şi va fi reluat după ce va fi judecat la New York cazul de agresiune sexuală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Decizia a fost luată marţi de judecătorul Philip Gutierrez din California, scrie The Hollywood Reporter.

În aprilie 2018, actriţa l-a dat în judecată pe Weinstein, susţinând că el a hărţuit-o sexual şi că i-a spus cineastului Peter Jackson neadevăruri, acest lucru costând-o un rol în filmul „The Lord of the Rings”.

În luna septembrie a anului trecut, judecătorul Philip Gutierrez a respins cazul de hărţuire sexuală, însă a permis ca procesul pentru defăimare să continue.

La începutul acestui an, Weinstein i-a solicitat lui Gutierrez să împiedice procesul, iar marţi el a decis să îl întrerupă până după finalziarea celui în care este acuzat de agresiune sexuală.

Weinstein urmează să fie judecat în luna mai, la New York, fiind acuzat inclusiv de viol.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.