Un judecător de la Curtea Supremă din Manhattan a stabilit 10 octombrie dată de proces în cazul actorului Cuba Gooding Jr., acuzat că a hărţuit sexual o femeie într-un bar în luna iunie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iniţial, procesul era stabilit să înceapă marţi, când actorul în vârstă de 51 de ani a fost prezent în sala judecătorului Herbert Moses, scrie Reuters.

Procurorii au solicitat amânarea, pentru că au nevoie de mai mult timp să adune probele video şi să le predea avocaţilor lui Gooding.

Avocatul Mark Heller a spus reporterilor că procurorii, în opinia lui, „încearcă să tergiverseze” cazul, pentru că femeia care l-a acuzat pe Gooding nu cooperează cu ei.

„Cuba este foarte încrezător că acest caz va fi respins”, a spus Heller. El a adăugat că actorul nu ar fi trebuit niciodată acuzat. 

Cuba Gooding Jr., premiat cu Oscar în 1997 pentru rolul secundar din „Jerry Maguire”, a negat acuzaţiile care i-au fost aduse în urmă cu trei luni. El este unul dintre numeroşii bărbaţi din politică, divertisment, sport care au fost acuzaţi de hărţuire şi agresiune sexuală în ultimii doi ani.

Fostul producător Harvey Weinstein va fi judecat la finalul acestui an la New York. El este acuzat, între altele, de viol, învinuiri pe care le neagă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.