Prinţul William al Marii Britanii, soţia lui - ducesa de Cambridge - şi fratele său - prinţul Harry - au vizitat London Eye, o roată gigant de observaţie din Londra, luni, pentru a marca Ziua Mondială a Sănătăţii Mintale, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei trei membri ai familiei regale britanice au urcat la bordul unei console şi au efectuat o rotaţie completă în jurul axului roţii, alături de o serie de invitaţi, care au suferit în trecut din cauza maladiilor mintale.

Prinţul William, ducesa de Cambridge şi prinţul Harry susţin campania Heads Together, lansată în 2015 pentru a promova programele ce vizează implementarea unor măsuri şi programe mai eficiente care să le ajute pe persoanele tinere din Marea Britanie care au fost diagnosticate cu astfel de maladii.

”Toţi trei am înţeles că trebuie să facem mai mjult pentru a-i susţine pe oamenii care au nevoie de ajutor”, a declarat ducesa Catherine în discursul rostit în timpul unei scurte ceremonii organizate în faţa London Eye.

”În lunile următoare vom explora şi alte posibilităţi, pentru a creşte nivelul de servicii şi suport pe care aceste persoane pot să le primească”, a adăugat ducesa de Cambridge.

Cei trei membri ai familiei regale britanice speră să strângă aproximativ 1,1 milioane de lire sterline, prin intermediul maratonului Virgin Money 2017 din Londra.

În luna aprilie, prinţul William, ducesa de Cambridge şi prinţul Harry au purtat banderole albastre pe frunte, la filmarea unui videoclip promoţional pentru organizaţia de caritate Heads Together, în grădinile Palatului Kensington.

Heads Together este alcătuită din şapte asociaţii de caritate care luptă împotriva maladiilor mintale - precum CALM (Campaign Against Living Miserably), Best Beginnings şi The Mix -, dedicate tinerilor în vârstă de până la 25 de ani. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.