Prinţul Harry o învaţă pe logodnica lui americană, Meghan Markle, să conducă în Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord, scrie tabloidul Daily Mail.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu ajutorul logodnicului ei, Meghan Markle învaţă cum să conducă pe partea stângă a direcţiei de mers.

În plus, Markle, în vârstă de 36 de ani, învaţă să conducă vehicule care au cutii de viteză clasice, după ce ea a condus timp de mai mulţi ani maşini care au cutii de viteză hidramate în Canada şi Statele Unite ale Americii. Acest lucru este important doar pentru cazuri de urgenţă, toate vehiculele familiei regale având cutii de viteză automate.

Potrivit unor surse ale Daily Mail, Markle va aplica pentru a obţine un permis de conducere în Regatul Unit.

Vizitatorii din Regatul Unit care provin din afara Uniunii Europene pot conduce un vehicul de mici dimensiuni în termen de până la 12 luni de la momentul în care devin rezidenţi, dacă au un permis de conducere obţinut în ţara lor de origine. Însă, dacă aceştia vor să conducă în Regatul Unit şi după expirarea termenului de 12 luni, trebuie să obţină un permis de conducere britanic şi să treacă un examen teoretic şi unul practic.

Potrivit unei surse a tabloidului Daily Mail, Markle a condus pe domeniul Palatului Kensington, unde locuieşte cu Prinţul Harry, în vârstă de 33 de ani, ea dorindu-şi să îşi conducă o maşină în viitorul apropiat. 

Palatul Kensington a refuzat să comenteze cu privire la lecţiile de condus ale lui Meghan Markle.

Săptămâna trecută, Meghan Markle a fost botezată în ritul Bisericii Anglicane înaintea căsătoriei sale cu Prinţul Harry.

Meghan Markle şi Prinţul Harry se vor căsători pe 19 mai în capela bisericii St. George aflată pe domeniul Castelului Windsor, reşedinţă a Reginei Elisabeta a II-a localizată în vestul Londrei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.