Prinţul Harry al Marii Britanii are o relaţie cu Meghan Markle, o actriţă din distribuţia serialului ”Suits”, potrivit presei britanice. Cei doi s-ar fi cunoscut în Toronto, în luna mai, atunci când prinţul Harry a vizitat acest oraş canadian - unde este turnat serialul TV ”Suits” -, pentru a promova ediţia din 2017 a evenimentului Invictus Games, informează contactmusic.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit tabloidului britanic The Sunday Express, prinţul Harry şi noua lui iubită au decis ”să ia lucrurile pas cu pas”, însă, chiar şi aşa, prinţul britanic ar fi ”îndrăgostit nebuneşte” de Meghan Markle.

”E mai fericit decât a fost vreodată în ultimii mulţi ani”, a spus o sursă. ”Iau lucrurile pas cu pas, săptămână după săptămână şi se bucură de compania celuilalt. Se poate spune că le place să fie împreună şi că există în mod cert o anumită chimie între ei”.

”Harry a încercat cu disperare să păstreze secretul asupra acestei relaţii, deoarece nu vrea să o sperie pe Meghan. Ştie că lucrurile se vor schimba atunci când relaţia va fi făcută publică, dar ştie, de asemenea, că nu poate ţine secretul prea mult timp”, a adăugat aceeaşi sursă.

”E prea devreme de spus dacă relaţia de acum va duce la o relaţie îndelungată, dar cine ştie? Pentru moment, ei iau lucrurile pas cu pas şi aşteaptă să vadă în ce direcţie se vor îndrepta lucrurile”.

Un purtător de cuvânt al reşedinţei regale Kensington Palace a refuzat să comenteze aceste informaţii despre viaţa privată a prinţului Harry.

Actriţa Meghan Markle, care are şi un blog de lifestyle, a vizitat Londra în vara acestui an, publicând pe contul ei de Instagram numeroase fotografii din timpul călătoriei sale. Deşi nu a inclus nicio referire la prinţul Harry în mesajele sale online, fanii au remarcat că actriţa americană purta o brăţară din mărgele similară aceleia pe care prinţul Harry a purtat-o în mod constant în ultimele luni. Fanii au sugerat că brăţara actriţei ar fi de fapt un cadou primit de la prinţul britanic.

Vestea despre noua relaţie romantică a prinţului Harry a apărut la doar câteva luni după ce presa internaţională a spus că prinţul britanic ar avea o relaţie cu cântăreaţa Ellie Goulding, apoi cu actriţa Jenna Coleman. Ambele femei au negat aceste informaţii.

Meghan Markle, în vârstă de 35 de ani, este o actriţă americană născută în Los Angeles. A devenit cunoscută graţie rolului Rachel Zane din serialul de televiziune ”Suits” şi s-a remarcat apoi şi serialul ”Fringe”. S-a căsătorit cu managerul Trevor Engelson în 2011, însă cei doi s-au despărţit în mai 2013 şi au divorţat în august 2013.

Prinţul Harry, născut pe 15 septembrie 1984, este cel mai tânăr fiu al prinţului Charles şi al prinţesei Diana. În prezent, prinţul Harry ocupă locul al cincilea în ordinea de succesiune la tronul britanic, după tatăl lui, fratele mai mare - prinţul William - şi cei doi copii ai acestuia - prinţul George şi prinţesa Charlotte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.