Prinţul William s-a întors la spital cu cei doi copii mai mari pentru a le face cunoştinţă cu fratele mai mic, anunţă BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prinţul George, în vârstă de 4 ani, a făcut aceeaşi vizită în ziua în care s-a născut prinţesa Charlotte (2 ani). La acea vreme, mulţi au glumit pe seama abilităţii prinţului William de a-l instala pe fiul său în scaunul de maşină. 

Charlotte a făcut cu mâna mulţimii şi jurnaliştilor care aşteptau, familia regală dispărând în spatele celebrei uşi de la maternitatea Lindo Wing, unde ea urma să îşi cunoască frăţiorul.

"Ducesa de Cambridge a născut în siguranţă un băiat, la ora locală 11.01. Copilul are 3,800 de kilograme. Ducele de Cambridge a fost prezent la naştere. Alteţa sa şi copilul se simt bine", a anunţat luni Palatul Kensington pe Twitter.

Nou-născutul este al cincilea în ordinea succesiunii la tron, după bunicul lui (prinţul Charles), tatăl lui (prinţul William), şi după fraţii lui mai mari (prinţul George şi prinţesa Charlotte).

Numele prinţului va fi anunţat în curând. 

Ducesa a fost transportată cu maşina de la Palatul Kensington la maternitatea Lindo Wing din cadrul spitalului londonez St. Mary, luni dimineaţă, fiind însoţită de soţul ei, Prinţul William.

Tot la maternitatea de la St Mary, ducesa i-a născut pe primii doi copii ai ei şi ai prinţului William - prinţul George (4 ani) şi prinţesa Charlotte (doi ani).

Alegând această aripă privată a spitalului, ducesa de Cambridge îi urmează exemplul Prinţesei Diana, care i-a născut acolo pe ambii ei fii - prinţii William şi Harry.

La fel ca în cazul celor două sarcini anterioare, ducesa de Cambridge, în vârstă de 36 de ani, a suferit de hyperemesis gravidarum - o formă severă de greţuri matinale.

Înainte de anunţul Palatului Kensington, numele Mary, Alice, Alexandra, Elizabeth şi Victoria, dar şi Arthur, Albert, Frederick, James şi Philip erau favorite pentru cel de-al treilea copil al prinţului William şi al ducesei de Cambridge, potrivit caselor de pariuri, scrie bbc.com.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.