Prinţul de Wales a fost surprins într-o fotografie alături de fiul său cel mare, prinţul William, iarna trecută. Imaginea, realizată de Kate Middleton, a fost publicată pe Instagram cu ocazia aniversării prinţului William.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Familia regală britanică a publicat duminică o imaginea rară pe reţelele de socializare: un moment de tandreţe şi de complicitate între prinţul Charles şi fiul său William. 

În această fotografie, fiul reginei Elizabeth a II-a, are capul pe umărul fiului său. Instantaneul a fost distribuit cu ocazia zilei de naştere a ducelui de Cambridge, care a împlinit duminică 38 de ani. 

Palatul Kensington a dezvăluit sâmbătă seară, pe Instagram şi Twitter, o fotografie inedită cu William şi cei trei copii George, Charlotte şi Louis. Aceasta a fost făcută "la începutul lunii de ducesă". 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.